![]() |
|
![]() |
#811 |
Ağaç Dostu
|
Allah sizlere sağlıklı ömür versin Gülenyüz. Teşekkür ederim. Havalar ısındığında bahçe işleri bir nebze bizi acıdan uzaklaştırır belki evet. Elma kurdu hoşgeldiniz bahçemize. Bundan sonra takip edersiniz inşallah. Denizardacan ne yazık ki Gölbaşı dediğiniz gibi birden yapılaşmaya başladı. Biz de o sakin ve doğal halini seviyorduk. Siz de hoşgeldiniz bahçe sayfamıza. Yenigine bende mesajınızı gördüğüme sevindim. İnşallah hepimize sağlıklı, huzurlu baharlar olsun da paylaşalım güzel şeyleri . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2012
|
bu sardunyayı nereden aldınız acaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Sevgili füsunANK, Dünden beri bahçenizi geziyorum. Çok güzel maşallah. Biz de birkaç ay önce Eryamanda bahçeli bir eve yerleştik. Site bizimkisi, öyle müstakil bahçe kadar rahatlık ve özgürlük yok ama Ankara şartlarında bahçeli evde yaşamak herhalükarda büyük şans..Umarım zamanla bizim küçük bahçemiz de sizinki gibi güzel,keyifli ve bakımlı olur. Paylaşımlarınız için teşekkürler, emeğiniz ve çabanız için tebrikler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#816 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2012
|
Selam
Merhaba sevgili Füsunank,bahar geliyor yine..Gölbaşı paylaşımlarına devam.. Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve beğeniyle izliyorum,sezon, herkese bol renk,güzel kokular ve tabii ki neşe ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Füsun; Tertemiz fotoğraflarla gezdirdiğin bahçen yine her zamanki gibi dingin güzelliğini sergiliyor. Ağaçların formları dikkatimi çekti, zamanında budamayı kim yaptı ise dengeli bir görünüm yaratmış ağaçlarda. Bahçede resim kursu, çok keyifli olmuştur eminim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Ağaç Dostu
|
Düzenleyen Adalet Yağcı : 14-05-2013 saat 13:42 Neden: link eklendi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Tertemiz , huzur dolu ....ne zaman baksam böyle hissediyorum. Geldiğimde burada kalmak istiyorum , itirazınız varmı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#839 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Sn füsunANK tertemiz, düzenli, özenle bakılmış bir bahçeyle karşılaştım şuan. Bahçeniz gerçekten çok güzel ve huzur dolu. Sizi tebrik ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|