![]() |
|
![]() |
#631 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Füsun güller harika maşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili füsunank, çok teşekkür ederim gül için.Maşallah nasılda güzeller, nilüferlere söyleyin, gömeye gelicem onları ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Füsun hanım'cığım güller harikalar gerçekten. Füsun hanım'cığım siz de yanılmıyorsam bu sardunyadan vardı durumu nedri acaba merak ettim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Yakup Ünal, maşallah için çokk teşekkür ederim. Hepimizin bahçesine maşallah. Sevgili Periş, güller bu sene çok bol açtı, hala da açmaya devam ediyor. Sn. Harfuzmanı bu forumda her bahçe ayrı güzeldir. Bir kere bu foruma üye oldunuz, işiniz zor artık. Bahçemde hiç bir şey yok demişsiniz, yakında bu sayfaları takip ettikce , bahçenizde bitkiden bol bir şey olamayacaktır emin olun. ![]() Sevgili neconeco, hepsi iyi güzelde benim allerjim var, bitkilere dokununca kaşınıyorum. Duada değişiklik yapsak biraz ![]() Sevgili Handan , fısıldadım nilüferlerin kulağına, sevindiler ![]() Sevgili Günebakan, evet bu cinsden ben de vardı. Fakat ne yazık ki eski formunda değil. Geçen yıl hiç büyümedi, yaşlandı gibi oldu, çiçek vermedi. Bakalım bu sene bir iki gonca var. Kaybetmemek için iyi bakmaya çalışıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Teşekkür ederim füsun hanım'cığım ben de edinmeye çalışıyorum da acaba durumu nasıl diye merak etmiştim. İnşallah büyür ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Füsun mahsuller harika Sevgili neconeco masanın süsüde harika ellerinize sağlık sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili FüsunANK ,bahçeniz ömür olmuş, gece gece içim açıldı..Ellerinize sağlık...Katmerli kırmızı hatmiye bayıldım.. O nekadar güzel bir renk öyle tohumunu nereden aldınız öğrenebilirmiyim...Diğer hatmilerde de çok hoş..Güllerin rengi formu harika açmışlar...Hele de havuzdaki nilüferlere bayıldım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili berrinb, nilüfer fidesi yollayabilirim isterseniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili FüsunAnk çok teşekkürler, teklifiniz beni mutlu etti. Özelden adresimi yolladım size, ancak Eylül ayından sonra hatmi isterim sizden. Nilüfer e gelince kaç defa denediğimi ben bilirim...Fakat nilüfer küçük yerleri sevmiyor..Yazlık bahçeme bir süs havuzu yaparsam ,sizden alacağım olsun diyorum . ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Füsuncum, Nilüferler süpermiş. O güzel bahçene çok yakışmıştır eminim. Nilüfer eksikti gerçekten bahçede o da olmuş tam olmuş. Gülhatmilere ben de doyamadım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Sevgili füsun hanım güller,çiçekler hepsi harika görünüyor.maşallah nilüfere söyleyecek söz bulamıyorum,bizlerde sizlerin o güzel bahçelerini gezerek hayaller kuruyoruz.ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sevgili Nurgül..Nilüferlerim çok özel bir cins biliyorsunuz, yaz kış hiç solmayan Pilastikus cinsi ![]() Bir de havuz temiz kalsa çok güzel olacak da, ne yazık ki hiç temiz durmuyor ![]() Sevgili İremsıla, Allah en kısa zamanda size de kocamann bir bahçe versin inşallah. Hayalleriniz gerçek olsun. Beğeniniz için çok teşekkür ederiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Ağaç Dostu
|
Hepsi de maşaallah harika büyümüşler..Ellerinize sağlık,sebzelerin görüntüsü mükemmel renkli sıhhatli......Kabaklara bayıldım.....Sevgilerimi yolluyorum size..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Füsun elmalar, dev kabaklar harika domates ,biber salatalık pek bir iştah açıcı görünüyor üzüm salkımına bayıldım ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-03-2010
|
Sevgili Füsun,bahçeniz çok güzel, acaba clematisiniz ankara da bahçe de mi? soğuklara dayanabiliyor mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2011
|
tabaktaki meyveler sebzeler bir birinden güzel afiyet olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Ağaç Dostu
|
Maaşallah, berekete bakın berekete! Sevgili Füsun, yakında bu güzelliklere bir kaç ay veda edeceğiz, keşke bütün mevsimlerde bahçeler böyle olsa, ama onlar da yoruluyorlar, dinlenmeye ihtiyaçları var değil mi ![]() Şimdiden gelecek sezon için plânlar hazırlanıyor, bahçelerimiz uyurken bizler yeni sezonda daha güzel neler yapabileceğimizi düşünüyoruz. Allah hepimize kolaylıklar versin. Üzümler geç kalmamışlar mı? Her şey çok güzel görünüyor, babanın ve senin ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Ağaç Dostu
|
Hepinize teşekkürler ve sevgiler. Fotoğraflardaki görkeme bakmayın, üzümler çok minicik aslında. Adalet ablacığım, üzümler zamanında oldu da ben fotoğrafları eklemekte geç kaldım. Sevgiler. Clematisimiz bahçede, geçen kışı gayet başarı ile atlattı Sn.senemr. Serin havayı seviyor çok şükür. Cumhur abi, bizden de size selam ve sevgiler. Adalet ablam üzümün iyisini bilir. En güzel üzümün bizim bahçede olduğunu anlamış ![]() Sevgili Periş , seneye 1 salkım üzüm yollayım size. 5 salkım felan oluyor, biri sizin olsun ![]() Yakup bey, teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|