Ne güzel konuklar uğramış sayfamıza. Beğenileriniz için çok teşekkür ederiz. Ederiz diyorum, biliyorsunuz ki asıl emek sahibi babam. Bana tadını çıkarmak ve fotoğraflamak kalıyor, sağolsun.
Sevgili
sevim4 bu sene petunyalar çok verimli idi. Ankara soğuk olduğu için çabuk zarar görürdü petunyalar. Ama bu senen yakın zaman kadar çiçeklerini muhafaza ettiler. Havalar çok iyi gittiği için. Neşeli bir bitki petunya. Ben öyle görürüm onları. Sanki hep kıpır kıpırlar.
Sevgili
Gilan Mesajını görmek beni sevindirdi. Sanırım yoğun çalışmalara devam. Başarılar dilerim.
Sevgili
günebakan sardunyalar en kısa sürede büyüsün , kocaman olsun inşallah.
Aminnn
dilekağacı, Allah hepimizi nazarlardan korusun inşallah. Emeğe gelince , gözleminiz çok doğru. O bahçeye verilen emekle, farklı bir iklim ve toprakta 10 bahçe yapardık herhalde
Sevgili
barçman sayfayı ziyaretiniz için ben teşekkür ederim. Yeni paylaşımlarda buluşmak üzere.
Sevgili
Hhatice baharda plan proğram çok sanırım. Babam hayallere dalmaya başlar yakında. Paylaşırız inşallah fotolarla.
Ve
Adalet ablacım o foto sana idi. Tam mantarları fotoğraflarken bir de baktım minik kalp mantarcık