![]() |
|
![]() |
#211 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili Füsunank ben de yeni keşfettim bu güzel cenneti ![]() ellerinize sağlık ne kadar güzel fotoğraflamışsınız kendimi içinde hissettim .Şu 3 ay bir geçsin baharda yeni güzellikler bekliyoruz sizden ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Ağaç Dostu
|
Ne güzel konuklar uğramış sayfamıza. Beğenileriniz için çok teşekkür ederiz. Ederiz diyorum, biliyorsunuz ki asıl emek sahibi babam. Bana tadını çıkarmak ve fotoğraflamak kalıyor, sağolsun. Sevgili sevim4 bu sene petunyalar çok verimli idi. Ankara soğuk olduğu için çabuk zarar görürdü petunyalar. Ama bu senen yakın zaman kadar çiçeklerini muhafaza ettiler. Havalar çok iyi gittiği için. Neşeli bir bitki petunya. Ben öyle görürüm onları. Sanki hep kıpır kıpırlar. ![]() Sevgili Gilan Mesajını görmek beni sevindirdi. Sanırım yoğun çalışmalara devam. Başarılar dilerim. Sevgili günebakan sardunyalar en kısa sürede büyüsün , kocaman olsun inşallah. ![]() Aminnn dilekağacı, Allah hepimizi nazarlardan korusun inşallah. Emeğe gelince , gözleminiz çok doğru. O bahçeye verilen emekle, farklı bir iklim ve toprakta 10 bahçe yapardık herhalde ![]() Sevgili barçman sayfayı ziyaretiniz için ben teşekkür ederim. Yeni paylaşımlarda buluşmak üzere. Sevgili Hhatice baharda plan proğram çok sanırım. Babam hayallere dalmaya başlar yakında. Paylaşırız inşallah fotolarla. Ve Adalet ablacım o foto sana idi. Tam mantarları fotoğraflarken bir de baktım minik kalp mantarcık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Sizin mantarlarınız bile güzel ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Ağaç Dostu
|
![]() Bakınız lütfen...ben de bir şeyler öğrendim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Ağaç Dostu
|
PhotoScape .Kötü çekilmiş fotoğrafları da gerçeğe yakın hale getiriyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın Füsun ANK harika görüntüler .teşekkür ederim.Mantarları sakın bozmayın.Doğayı kendine bırakın biraz size güzel şeyler sunacaktır.Evet o bahar dalının meyvası.Kıbrıstan o güzel sardunyalar çok nefis.Dallardan alış veriş yapabiriz.mümkünse tabii.Tekar ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Ağaç Dostu
|
Cumhur abicim istediğini sorabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olurum her zaman. Kolay kullanılan bir program. Bol bol kurcalamak yeterli olacaktır. Yüklediğinde göreceksin. Gene de takıldığın bir şey olursa buradayım. PROGRAMI BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ Bu da mantarların Photoscape ile oynanarak yapılmış bir versiyonu. ![]() Sn. Fikreteren,biz teşekkür ederiz. Yarın giderim bahçeye sanırım. Bakalım mantarlar nasıl olmuş. Belki yeni görüntüler de yakalarım. Sardunyalar henüz dal vermiyor ne yazık ki. Büyüsün paylaşacağız inşallah. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Ağaç Dostu
|
Dün bahçeye uğradım. Kuşlar çok acıkmışlar götürdüğüm ekmekleri iştahla kapıştılar. ![]() Güller ve ıhlamur ağacı göz vermiş. Şaşkın zavallılar. Bu mevsimde bu hava. ![]() Bitkinin ne olduğunu bilmiyorum. Yaz sonu dikmiştik. Üzerinde sadece top top meyveleri kalmış. ÇOk hoş bir pembe. ![]() Taşların üzerinde farklı bir yeşil ortam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
En önemlisi de işte bu güzellikleri ve ayrıntıları farkedebilmek ![]() Bu arada gittikçe makro lenslere daha çok özeniyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2009
|
Bitkinin ne olduğunu bilmiyorum. Yaz sonu dikmiştik. Üzerinde sadece top top meyveleri kalmış. ÇOk hoş bir pembe. Sn.füsünANK-bu bitki inci çalısı bildiğim kadarıyla birde beyaz rengi var ikisi birlikte dikilince iç içe geçiyor çok hoş bir görüntüsü oluyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Füsun ANK. Çok güzel fotoğraflar sunuyorsun bizlere teşekkürler.Bende o çiçeğin adına inci çiçeği diyerek sn.ankara ya katılıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gilan aynı özenti bende de mevcut vallahi. Ama ilk önce fotoğraf çekmeyi bi öğrenebilsem. Bir de para biriktirirsem makina için olacak inşallah. Sevgili ankara ve fikreteren forumdan inci çalısına baktım. Fakat benim fotoğrafladığım bitkinin meyveleri sanki daha farklı geldi bana. Baharda yapraklanınca tekrar fotoğraflarım. Nereden almıştınıza gelince .. Bilmiyorum ki ![]() Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar! Bizde destursuz bağa girilmez derler ancak güzelliği görünce size sormadan şöyle bir dolaştım. Çiçekleriniz ağaçlarınız kuşlarınız çimenleriniz gerçekten çok güzel ve özeller. Sizi ve emek veren herkesi kutluyorum. Saygıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-09-2007
|
her şey çok güzel bahçeleri gezip hep aynı mesaj yazıyorum ama başka nası yazim gerçekten çok güzel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2009
|
Sevgili füsünANK bahçenizi yeni gördüm.Emek verilen hiçbişey gelişmeden kalmıyor .Baharın yeni yeni yüzünü gösterdiği şu günlerde gönlümüze ışık oldu.Gözlerimi alamadım,babanıza saygılar selamlar...O beton alana uyguladığınız çakıllar ,mavi ladin ve sarı gül aklımda kalan en güzel sahneler... Bahçenizin 2010 daki hallerinide gösterirseniz gayet hoş olur... Kolay gelsin.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Ağaç Dostu
|
Sn. umıt79 teşekkür ederiz. Bizden de size selamlar, sevgiler. 2010 çalışmaları önümüzdeki ay ancak başlar sanırım. Çünkü buralarda hava hala serin. Elbette , zevkle fotoğraflar ve sizlerle paylaşırım inşallah. Sn. Sevim .K önümüzdeki günlerde o taşın değişik fotoğraflarını çekeceğim. O taşın üzerinde yaşayan canlılarda var sanırım .Eğer görüntüleyebilirsem onlarıda paylaşırım. Adalet ablacım , biraz uzak kaldım net ortamından. Artık buralardayım. Görüşürüz en kısa sürede. Hepinize sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Ağaç Dostu
|
Yakından bakınca
Artık yavaş yavaş bahçede çalışmalar başladı demiştim. Bugün de bahçedeydik, çitler biçildi. Temiz hava alındı, fotoğraflar çekildi. Bahçeye uzaktan bakınca çok fazla bir gelişme yok gibi görünsede, yakından bakınca neler gördüm neler. Hayat yeniden başlıyor. Bu yaramaz, komşunun kedisi Pamuk. Tırmandığı çam ağacında saksağanların yuvası var. Merakla onlara doğru gidiyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Ağaç Dostu
|
Yakından bakınca
Bir kaç tane lalemiz var , bakalım ne zaman açacaklar. Adalet ablacım lalenin içindeki su damlası senin için. ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mine çiçeği bir mercimek tanesi kadar . Ve ben onları çok seviyorum. ![]() Leylak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|