![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Cumhur abicim istediğini sorabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olurum her zaman. Kolay kullanılan bir program. Bol bol kurcalamak yeterli olacaktır. Yüklediğinde göreceksin. Gene de takıldığın bir şey olursa buradayım. PROGRAMI BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ Bu da mantarların Photoscape ile oynanarak yapılmış bir versiyonu. ![]() Sn. Fikreteren,biz teşekkür ederiz. Yarın giderim bahçeye sanırım. Bakalım mantarlar nasıl olmuş. Belki yeni görüntüler de yakalarım. Sardunyalar henüz dal vermiyor ne yazık ki. Büyüsün paylaşacağız inşallah. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Dün bahçeye uğradım. Kuşlar çok acıkmışlar götürdüğüm ekmekleri iştahla kapıştılar. ![]() Güller ve ıhlamur ağacı göz vermiş. Şaşkın zavallılar. Bu mevsimde bu hava. ![]() Bitkinin ne olduğunu bilmiyorum. Yaz sonu dikmiştik. Üzerinde sadece top top meyveleri kalmış. ÇOk hoş bir pembe. ![]() Taşların üzerinde farklı bir yeşil ortam Çok yakından bakılınca bambaşka bir dünya..![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
En önemlisi de işte bu güzellikleri ve ayrıntıları farkedebilmek ![]() Bu arada gittikçe makro lenslere daha çok özeniyorum ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|