![]() |
Ne güzel açmışlar güler hanım maaşallah. Benimkilerdende açanlar oldu ama birkaçını göremedim bile:( akşam eve gidince kapanmış oluyorlar, hafta sonuna kadarda soldu çoğu zaten. Neyse ki renkleri hakkında bir fikrim oldu:))
|
Bunun dışında çiçek açan iki kaktüsüm daha var, galeriye ekledim.
Siğer kaktüslerimle yanyana balkondalar. Çiçek konusundaki gözlemim, akşam kapanıyorlar. Bulutlu havada da açmıyorlar, sadece güneşe gösteriyorlar güzelliklerini :) |
Alıntı:
|
Amanda aman güler ablasının minikleri ne güzel açmış:)güle güle büyütün.
|
Elinde Bu Kaktüsten Olan Var Mı ?
2 Eklenti(ler)
|
Sayın Zeonka çok teşekkür ederim size:)
Mahçup ettiniz beni.... harika süt ağaçlarım oldu:) |
Alıntı:
|
Sayın Kagan ve Sayın Günsu sizlere de çok teşekkür ederim...
Yaşasın kaktüs kardeşliği:) biraz rahatsızım iyileşince bende başlayacağı paylaşımlara:) |
Demekki elinize geçti minikler, bende alıp almadığınızı merak ediyordum
Güle güle büyütün:) |
merhaba elinde hoodia gordini olan varmı
|
Sn. Cemo, ben bu aralar çok gönderdim biraz hırpalandılar, daha sonra uygun zamanda elimdekilerden gönderebilirim..
|
Kaktüs kardeşliği merhaba, yeni kaktüs çiçekleri açmaya başladı ama o kadar çok başlık var ki hepimiz ayrı ayrı yerlere kaktüs resimlerimizi eklemeye başladık. Bence yine bu başlıkta toplansak iyi olacak.
|
Burada bana da yer var mı acaba? Ben de kardeşiniz olmak istiyorum.
|
Cemo 1 numarada, 2 numarada Lalezar78 :)) Biraz toparlansınlar benim listemdesiniz..
Hoşgeldiniz.. |
Sevgili caretta; çalışmalarınızı saksı arajmanları bölümünden takip ediyorum harikalar. Bende kaktüs kardeşiniz sıralamasına katılabilir miyim acaba?
|
3 numara da cybel :) Hoşgeldiniz ..
|
Teşekkürler Caretta. Bu kardeşliğe katılmak çok güzel.
|
Sn.Cemo,gerçi benim göndereceklerim daha farklı ama neden kaktüs kardeşinin adını bilmiyoruz..?
|
Bence senin samimiyetine herkes güveniyor. Merak etme:)
|
Alıntı:
Problem değil,birkaç güne kalmaz kaktüslerinizi gönderirim :)) |
3 Eklenti(ler)
Kardeşliğe kabul edilmem için bu garipler yeterli olur mu acaba?Üstlerindeki kuru çiçeklere aldırmayın.Hiç hoşlanmıyorum ama hanımın hoşuna gidiyor diye ellemiyorum.Bir de adlarını öğrenebilirsem harika olur.
|
Sevgili arkadaşlarım..
Azıcık sıkışıp şu kulunuza da bir yer açar mısınız? Oturmak şart değil, ayakta da giderim..Yeter ki kardeşlerinizden biri olarak kabul edin beni de.. |
Teşekkür ederim cemo..
Azıcık ilişeyim o zaman..:p |
Banada yer varmı?
|
Alıntı:
|
Bu kardeşlikte bende olmalıyım umarım ikametgah istemezsiniz muhtarla aram iyi değilde.
|
merhabalar
kimler kaktüs istiyor ??? |
Parmak kaldırıyorum..Ben..:p
|
Herkese iyi akşamlar;
Mümkünse bende rica etsem:) |
Sn.Lalezar,sizin kaktüsler bugün yola çıkıyor. Bence onları bekleyin..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025