![]() |
1 Eklenti(ler)
merhaba siteye yeni uye oldum da bunlarda benım kaktuslerim
|
Sn.Sakyürek, kaktüsleriniz çok güzel..
İlk mesajınız olduğunu görerek kendinizi tanıtın konu başlığına uğramanızı ve ondan sonra aramıza katılmanızı bekliyoruz :) Yakın plan kaktüs resimlerinizi de :)) |
Sn.Cemo, sizin kaktüsler elinize geçmiş sanırım ama yeni yerlerinde resimlerini bekliyorum :)
Sn. Lalezar78 gönderdiğim kaktüsler elinize geçti mi..? Eğer geçtiyse beni haberdar edebilirmisiniz..Aynı şekilde resimlerini de bekliyorum.. Bu arada son kargo için cybel'den haber bekliyorum..Biraz ara veriyorum kaktüs çeliği gönderimlerine..Kaktüsler büyüdükten sonra devam edeceğim. Yeni gelen arkadaşlara yanıt veremeyişim de bundandır.. |
Sevgili caretta,makinamda sorun var, halledince hemen yollayacağım resim.Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum size.
|
elinde değişik tür kaktüsleri olanlar varsa ben de istiyorum. 10 yaşında berkay isminde bir oğlum var ansiklopediden kaktüslerle ilgi bir bilgi okumuş baya ilgilenmeye başladı. kaktüslerin bulundukları ortamdaki radyasyonu aldıklarını okumuş hemen bana bir tane aldırdı. bilgisayarın yanında duruyor ama yetmedi değişik türlerini gördükçe deli oluyor. malum hepsindan almaya da para yetmiyor :o
|
o radyasyon olayı ile başladı benim sevdada şimdi bende kim dagıtıyorsa sitede açıkcası istiyorum kışa doğru bende dagıtmaya başladım artık isteyenlere
|
o zaman ben de o isteyenlerdenim :D
|
selamlar herkese uzun süreden sonra gene buradayım..
3 kişilik kaktüs kardeşliği dağıtımı için isim alayım mumkun ise.. isimleri buradan yazarsanız karısıklık olmaz.. özelden olunca herkes önce ben istemiştim diyor çünkü... görüşmek üzere... |
1. negif
|
kaktüslerin fotoğraflarını görmemiz mimkün mü
|
çeşit çok negif ama yavruları çekip eklemeye çalışırım..
evet 1 negif |
Alıntı:
|
Alıntı:
anam evet ben ben ben 2. Llama |
3 numara olabilir miyim sevgili Ataser?
|
3 kişilik kontejan dolmuştur...
KIsa süre sonra tekrar başlarız yeni kayıt almaya, bu arada bana adres lerinizi yollarsanız ilk fırsatta paketleri yollayayım... |
Paketler yarın sabah yola çıkıyor, umarım mutlu ederler sizleri...:)
|
Bu mesajınız bile etti..Çok teşekkür ederim sevgili Ataser.
|
bugün yarın gelirler herhalde yavrucuklarımız :D
|
Paketimi aldım çok çok teşekkür ederim sevgili Ataser. Yazık bazıları sıcaktan ölmüştü ama yine de atmaya kıyamadım hepsini diktim. Umarım tutarlar.
|
Sn Caretta kaktüsler cumartesi günü geldi. Biraz hırpalanmışlar. Toparlanınca fotoğraf yüklerim. Teşekkür ediyorum. (Cevabım geciktiği için özür diliyorum. Bir haftadır köydeydim.)
|
Sevgili Caretta merhabalar,
Sizin kadife gibi açan leş kaktüsünüzün minik bir dalına talip olabilirmiyim ;) Tabi siz nezaman göndermek isterseniz, ben beklerim ;) Umarım arsızlığımı maruz görürsünüz :rolleyes: |
Sevgili Ataser,
Akşam 8 itibarı ile kaktüslerim yeni evine ulaştı.Hem de tabir-i caizse hepsi taş gibi.. Çok teşekkür ederim..Benim de size kaktüs kardeşliği adına faydam olabilmesini umarım.. |
Arkadaşlar bu sabah şiddetli rüzgarın azizliğine uğradık. Kalanchoe serrata saksım devrilince bitki bayağı hasar gördü. Elimde birkaç adet yaprak çeliği var. İsteyen 5 kişiye gönderebilirim. Sevgiler.
|
Ben isterim sevgili Selenn..
Teşekkür ederim. |
Hay Allah geçmişolsun Selenn.
Serrata dediğiniz şu yaprak kenarlarında kendisinin minyayürü bulunan kalonşemi? Eğer öyleyse bende bir çeliğe talibim. |
Bende size tomentosa yaprak çeliği ve euphorbia trigona gönderebilirim arzu ederseniz.
|
Umarım herkes mutludur:)
Bu arada tomentosa yaprak çeliği ve euphorbia trigona 'lara talibim, kalonchede güzel olur tabiii:) |
İsimlerini bilmemekle birlikte,kaktüsleri ayrı birer minik saksı, sukulentleri ayrı birer saksı yaptım.Ortalık şenlendi.Çok teşekkür ederim.
|
Sayın ataser,
http://www.agaclar.net/forum/showthr...?t=1996&page=8 sayfasındaki 224 numaralı mesaja bakabilir misiniz?Belki fikriniz vardır. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025