agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/)
-   -   Kaktüs Kardeşliği (fazla kaktüslerimizi paylaşalım) (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/5219.htm)

fevziye 01-04-2008 15:53

1 Eklenti(ler)
Sevgili İklimsiz'in yolladığı şu şımarığın şu haline bir bakar mısınız?

İklimsiz 01-04-2008 15:59

Bunun annesi de böyle şımarık :)

Tuba 01-04-2008 16:53

Sn.Caretta,
1 yıldır bu forumdayım halen buradaki iyi niyete ve paylaşım rahatlığına hayranım. Hiç böyle bir teklif beklemiyordum. Tabiiki isterim. Mesaj attım bile:)

Bir de bana hiç kaktüs hediye eden olmadı. Hatta kaktüsten de hediyemi olurmuş canım :D Bundan sonra herkese kaktüs hediye etcem:)

Teşekkür ederim,
İyi günler

caretta 01-04-2008 22:54

Sayın Tuba,
sizde birgün bir başka yeni başlayana yardım edersiniz.. bizler için en güzel hediye :)

Hem yazdığınız yer kaktüs kardeşliği ;)

Rica ederim..

ataser 01-04-2008 23:19

caretta yollayınca bize susmak düşer, başlı başına kardeşlik o çünkü..:)
aramıza hosgeldiniz:)

caretta 02-04-2008 15:41

Sn. Ataser, beni utandırıyorsunuz ..Bizler de ne gördüysek onu uyguluyoruz.
Bu bir bayrak yarışı...

Fethiyeden sevgi ve selamlar...

Tuba 03-04-2008 11:34

:) Ne desem bilemedim:) Teşekkür ederim, teşekkür edilmek için de her fırsatı değerlendireceğim:)

Tuba 08-04-2008 11:36

Sukkulent ve kaktüslerime kavuştum :D Nasip artık bakalım ne olacak?

Sn.Caretta'ya çok teşekkür ediyorum. Ayrıca kargoyu da arkadaşalar aldığı için fark edemedim ödemesinide yapmışsınız, mahcup oldum...

caretta 08-04-2008 13:39

Sn.Tuba,
onlar sizin kaktüs kardeşliği hediyeleriniz :)

ataser 12-04-2008 22:27

Bir facia yaşandı!!!
geçen hafta pazar günü çıkan şiddetli fırtına da balkonumda oluşturduğum kaktüs seram yerle yeksan oldu:(
Bir tek darbede duvara bağlı olan tel kabloyu kopartıp üstündeki naylonu umursamadan tüm kaktüslerimi saksılarından direk ayıran rüzgara kızmadan edemiyorum.
Saatlerce hasarı düzeltmeye çalıştıysam da bazı türlerim gerek sarsıntıdan gerekse devrildikten sonra yağan yağmurda sırılsıklam olmaları sebebiyle malesef yok oldular:(
Leş kaktüsüm, süt ağacım ve bir iki tür sukulentim ile bazı yavru kaktüslerim ve elbette lithopslarım bu kayıplar içinde...
Aman dikkatli olun valla nazara geliyoruz....

İklimsiz 12-04-2008 22:43

Çok üzücü sayın ataser. Siz özene bezene sarıp sarmalayın, bütün kışı rahat geçirebilmeleri uğruna böyle bir düzenek hazırlayın, aylarca başlarına birşey gelmesin, tam ohh, havalar ısındı denilecek bir zamanda şu olana bakın:(

Artık kardeşler elbirliği ile, eskisi kadar çeşidiniz olmasa bile yardımcı olmaya çalışacağız.

Engin 13-04-2008 08:57

Geçmiş olsun Ataser..

günsu 13-04-2008 13:51

Çok üzücü sayın ataser:(Ama üzülmeyin süt ağacından ben size zaten gönderecektim, yanındada elimde bulunanlardan gönderebilirim.:)

minka 13-04-2008 22:27

Çok geçmiş olsun, çok üzücü. Elimizdekilerden paylaşabiliriz Sayın ataser...

ataser 13-04-2008 22:56

Çok teşekkür ederim herkese,
En kısa sürede tekrar eski formuma kavuşacağım ve tüm bitkilerim de mutlu mesut bir hayat sürecekler sizlerin de sayenizde...
Herkese çok teşekkürler:)

esen 13-04-2008 22:57

Ataser geçmiş olsun, bu ay sonunda ben de gönderirim bir şeyler. Leş kaktüsüm var benim, birkaç yeni çeşit daha var.

ekin97 14-04-2008 12:57

Çok üzüldüm Ataser, tamda kışı atlattık derken! Neyse canın saolsun.. Elbirliği ile yeniden oluştururuz seranı üzülme:)

Sergül 14-04-2008 21:32

Üzülme Ataser böyle duyarlı arkadaşlar varken kısa zamanda inşallah tekrar yaparsın. Benzeri olayı bende yaşadım, neyseki firem 1 henüz ölmedi toparlanmasını umut ediyorum. (4. kattan uçurdu rüzgar):(

kaktüsçü 15-04-2008 09:05

Çok geçmiş olsun ataser. Çok üzücü bir olay. Ben de toparlamana yardım etmek isterdim ama bendekiler çelikle çoğalacaklardan değil. :(

Tuba 15-04-2008 10:37

2 Eklenti(ler)
Geçmiş olsun :( Üzüldüm. Benim minikler mini mini daha. Birgün paylaşabilecek kadar büyürlerse (bakmayı öğrenmem lazım daha...) bende yardım etmek istereim ama foruma bakılırsa birkaç güne tamamlayacaksınız :D

Bunlar da benim minikler ;) :o

ataser 17-04-2008 09:44

Tüm arkadaşlara çooook teşekkür ederim,
Dün Mucip beyden de yeni kaktüslerim geldi:)
Baya moralim düzeldi valla....Kendime geliyorum, ama hala her türlü desteğe açığım ******...
En kısa sürede yeni türlerimle bende paylaşımlara başlayacağım...
Herkese inceliğiniz ve dostluğunuz için çok teşekkürler...

zeonka 17-04-2008 10:15

Sn.Ataser geçmişolsun...

İsterseniz bende size süt ağacı kaktüsünden gönderebilirim.(Başkada gönderebileceğim kaktüsüm yok :( ) Yılbaşı kaktüsünü unutmuşum dilerseniz biriki lop ta ondan gönderebilirim. :rolleyes:

zeonka 17-04-2008 10:24

Haa az kalsın unutuyordum birde Tubay hanımın bana gönderdiği leş kaktüsüm var.O daha yavru olduğu için onu saymadım :p

ataser 17-04-2008 10:38

Sayın Güler Hanım ve sayın Zeonka adresimi istemişler:)
Yüzsüzlük yapmayayım diyorum ama hani başka içinden kopan var ise benden adres ister ise hemen adresimi yollayabilirim:)
Bu siteye böyle bir çevreye sahip olduğum içinde ayrıca teşekkür ederim..

İklimsiz 17-04-2008 11:15

Ataser'in başına gelen olay üzücü, ki hepimizin başına gelebilir. Kardeşlik işte böyle günler için var. Kısa sürede yeniden toparlayacağına inanıyorum.

Gatay 21-04-2008 14:19

Sayın Ataser, geçmiş olsun. Size verebileceğim Crassula'm var.Kaktüs yetiştirmeye yeni başladığımdan aldıklarım çok küçük.Ancak crassula çabuk gelişti.
Bu arada Kalanchoe Tomentosa arıyorum. Yapraklarının uçlarında kahverengi lekeleri olandan.İki tip oluyormuş. küçük yapraklı ve uzun ince yapraklı.Ben küçük yapraklı olanından bakıyorum. Piyasada ne yazık ki yok. Satıldığı yeri gören veya yetiştirip paylaşmak isteyen bilgi verebilir mi acaba. Teşekkürler

zeonka 21-04-2008 14:31

Sn.Gatay bende hafta sonu Bauhausa gitmiştim. Sizin bahsettiğiniz tomentosanın uzun yapraklısına denk geldim 1 tane kalmıştı bende hemen aldım. Belki sizde İstanbul'da bu tip büyük marketlerin kaktüs reyonlarına bakabilirsiniz. Bazen güzel türler oluyor tabi denk gelirseniz. Sevgiler...

Gatay 21-04-2008 14:36

Sayn Zeonka bir türlü denk gelemedim. Bana koçtaş yakın sık sık gidip bakıyorum. Eminönü bitki pazarına ve Ünal çiçekliğe baktım. Bu türler zaten çok gelmiyor.Geldi mi de hemen kapılıyor valla.Gözüm çiçekçilerde bu aralar.

ataser 21-04-2008 14:49

Güler hanım çok mahçup ettiniz beni:)
Çok teşekkür ederim, harikalar.....Hatta biri çiçeği üstünde geldi, çok sağolun...

İklimsiz 21-04-2008 15:17

1 Eklenti(ler)
Çiçeği üzerinde gelenin annesi:p

Rica ederim ataser, biraz ufaklar ama kısa zamanda yeni evlerine alışıp, gelişip serpilirler.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025