agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım
(https)




Beğeni Düzeni177Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 31-10-2008, 18:08   #11
Ağaç Dostu
 
envor's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-01-2008
Şehir: Manisa & Antalya
Mesajlar: 1,906
Galeri: 17
Sevgili kahyanur, yukarıdada belirtmişsiniz, topraksız tarım teknikleri diye, bu benim tekniğim, yani ben böyle yoğurt yiyorum
Bazı domates çeşitlerinde kullanılmıyor potasyum klorur (Altes, clarena, vs.), belki inanmıyacaksınız topraksız tarım yapılan seralarda bu tip hiç bir bilgiyi alamazsınız, bir bilgi kıskançlığı var, size ne EC'nin değerini verirler, nede kullandıkları receteyi, ama ben burada verilmesi gerekeni vermeye çalşıyorum, ama bazı püf noktalarınında bende kalması gerktiğini savunuyorum, sonuçta profosyonel olarak bu işi yapıyorum, burada yinede her soruya cevap vermeye çalışıyorum, çalışacağım, ama bazı sorularınıza cevap vermessemde beni hoş karşılayın
İz element olarak sod. molibdat yerine amonyum molibdat kullanabilirdim, ama kullanmadım

envor Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025