Sevgili kahyanur, yukarıdada belirtmişsiniz, topraksız tarım teknikleri diye, bu benim tekniğim, yani ben böyle yoğurt yiyorum

Bazı domates çeşitlerinde kullanılmıyor potasyum klorur (Altes, clarena, vs.), belki inanmıyacaksınız topraksız tarım yapılan seralarda bu tip hiç bir bilgiyi alamazsınız, bir bilgi kıskançlığı var, size ne EC'nin değerini verirler, nede kullandıkları receteyi, ama ben burada verilmesi gerekeni vermeye çalşıyorum, ama bazı püf noktalarınında bende kalması gerktiğini savunuyorum, sonuçta profosyonel olarak bu işi yapıyorum, burada yinede her soruya cevap vermeye çalışıyorum, çalışacağım, ama bazı sorularınıza cevap vermessemde beni hoş karşılayın

İz element olarak sod. molibdat yerine amonyum molibdat kullanabilirdim, ama kullanmadım
