![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yeni bir içat yapmak yeni bir ürün bulmak heleki bunu bir türk başarabiliyorsa ben bundan gurur duyarım duymıyanlarıda kınarım. Ayrıca içatlar ve buluşlar tahsil le olmadığını da buradan hatırlatayım, çok iyi okumuş çok iyi okullar bitirmiş olabilirler. Ama bir koyun sürünün başında kaval çalamazlar. Ürününüzde iddialı iseniz bu ürünün doğru bir ürün olduğuna da kani iseniz bunu ıspatlayınız, terk etmeyiniz, terk ettiriniz. Sonuçlarını merakla bekliyoruz inşallah türk çiftçisine türk milletine hayırlı olur. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2008
|
Alıntı:
Hassasiyetiniz için teşekkür ederim...Elbette B5A nın doğru bir ürün olduğuna inanıyorum ve bunu da ispatlayacağım...Şu anda 3 üniversitede B5A Sayın Prof.Dr.ve Doç.Dr. hocalarımız tarafından araştırılıyor.Bu Uzun bir süreç ama sabırla bunları takip edip;sonuçları alındığında öncelikle buradan açıklayacağım...Merak etmeyin başladığım hiçbir işi yarım bırakmadım.Ancak bu tür mesnetsiz ve seviyesiz laflarla B5A nın yıpranmasına da pirim vermeyeceğim...Bu nedenle Şuandan itibaren ağaçlar net üzerinden satışımı durduruyorum...Ancak Türk tarımının ve Türk çiftçisinin menfatini düşünerek, forumda B5A nın bilimsel olarak tartışılmasına destek vermeye ve kullanım konusunda üyelerimize yardımcı olmaya devam edeceğim... Size ve tüm üyelerimize saygılar sunuyorum... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-12-2008
|
Sevgili Hüseyin Bey
Öncelikle bütün site üyelerine merhaba ben antalya da çilek yetiştiricisiyim aynı zamanda da organik tarıma gönül vermiş kişiyim benim sorum Sevgili hüseyin beye aslında sorunun muhattabı tamamen üreticiyle alakalı forumda daha önce yazan yazıları dikkatlice okudum ayrıca web de dolaşırkende bir iki canımı sıkan noktalara rastladım aşağıda sorduğum sorulara cevap almayı umuyorum 1- b5a nın içerisinde mikroorganizmalar bulunduğunu b5a sitesinde öyle yazmışlar peki neden ruhsatınız organik gübre olarak geçiyor ve neden mikrobiyal gübre ruhsatınızın olmadığı halde içerisinde mikroorganizmalar var ibaresini yazıyorsunuz bu sizce tarım bakanlığınca yasak diğilmi 2- web de bayilerinizin çok garip bir reklam kampanyasına rastladım bu da diğer piyasada ruhsatlanmış hatta dünyada 3 ülkede ruhsat almış bir ürünü kendi ürününüzle mukayese edilmiş gibi göstermek sizce ticari olarak ne kadar etik olur 3- serik bölgesinden çilek fotoğraflarınızı gördüm isterseniz bende b5a sız yetişmiş çileklerimin resmini koyacağım hemde o bayilerinizin bahsetmiş olduğu ürün ile yetiştirdim hani kötü dedikleri lafı fazla uzatmadan satışlarınızda başarılar dilerim |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-12-2008
|
Sayın Oğuz Alper... Çilek seranızdaki üçüncü resminizde bi ayrıntı dikkatimi çekti... Sulamayı (!) yapan bayan arkadaşın yüzü solunmaması gereken bir ortamdan izole edilmiş ( zaten bu şekilde bir sulama oldugunu düşünmüyorum ) yanii.. burada kimyasal bir ilaçlama söz konusu... Organik tarımdan ve tamamen bitkisel sıvı gübreden bahsedilen bir ortamda kimyasal ilaçlama ile şahlandırılan bitkilerin örnek olarak gösterilmesini tezat olarak değerlendiriyorum.. Mesaj sayınızın az olması ( gerçi benim de az ama ) sanki burada bir ittifak kurulmuş havası yaratmıyor mu ? Yanlışım varsa düzeltiniz. Saygılar.. |
|
|
|
![]() |
|
|