Ben herkese cevap vermel istiyorum.B5A sıvı organik gübre adlı ürün son derece karışık reaksiyonlarla oluşturulan bir üründür.Formül gizliliğine dayanan bir üründür.Bu gün içeriğinin merakına kapılmanın anlamı yok.Neden mi bu güne kadar nede coca colanın içeriği anlatılmıyor.Biokcin bio der pepsi vs gibi örneklerle çoğaltabiliriz.
Ayrıca B5A nın gerekli tetkikleri yurt dışında yapılıyor zaten.Bu gün avrupa birliğiülkelerinde satışına izin verildi.Ki o ülkelerde bunu başarmak çok zor.Hele bu alanda.Her şeyinyeri ve zamanı var.Ki bu ürün gübre bitki gelişiminde kullanılıyor.Bunun içinde bir zaman gerekli.Sadece biraz zamana ihtiyaç var.
En son görüşmemde yutrdışından bu izin ve belgeler ellerine geçtiğinde bayileri aracılığıyla zaten milletin taktirine sunacaklardır.Bence meyve veren ağaç taşlanır.Ki zaten B5A yı üreten şirketin bir stratejisi var.B5A nın mucidini gün yüzüne çıkartmak istemiyorlar.Birazda ona hak verin adam kendisini hapsetti.
Bence ikili mücadeleye girmenin anlamı yok.Çünkü B5A nın kulvarı farklı.Ayrı bir kulvar.Bu kulvarahenüz isim konulamamış.Bu nedenle bazı insanlar destekleyecek bazı insanlarda kendilerine rakip görecek.Bunlar normal ama en kötüsü bence yeterince bilgimiz olmada deneme yanılma veya bir takım speklasyon ve demogojilerle bir birirmizi rencide etmenin anlamı yok.Bir ürünüde rencide etmek bizim boyumuzu aşar.
Şu bir gerçek en azında bunu bulan kişi boş durmamış bir şeyler yapmış.Bence desteklenmesi gerekir.Elbette bende bir takım araştırmalar yaptım.Ama ben B5A nın mucidine çok yakın biri olarak onun daha farklı fikir ve bilgileri üzerinde çalışmayı tercih ediyorum.Kişileri kaybetmek kolay ama kazanmak işin başarısı diye düşünüyorum.İstemeyerek birilerini kırdıysam özür dilerim.Amacım kırmak değil sadece fikirlerimi söylemekti.Her kese saygılarımı sunarım.
|