View Single Post
Eski 18-12-2008, 14:03   #524
Oğuz Alper
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-12-2008
arkadaşlar

hepinizin düşüncelerini ve yazdıklarınızı dikkatlice okumaya çalışıyorum yalnız üyeliğim henüz yeni olduğu için site ye yeni yeni alışıyorum şimdi ben çilek üretimimde hiçbir zaman fungusit insektisit ve akarisit kullanmıyorum ayrıca nematisit ve kimyasal köklendiricide kullanmadan biyolojik mücadele ile yetiştiriyorum neden biyolojik mücadele dersek eger insan sağlığı 1.plan
2.plan kaliteli ürün ve tonaj
3.plan az maliyetle ürün yetiştirlimesi
ben bunların tamamının eğitimini çifçi olarak ispanyada aldım orada nasıl yetiştirdiklerini özümsedim ve bunu tatbik etmek üzere bu yola4 yıl önce başladım öncelikle şunu belirtmek isterimki kullandığınız npk lar dozajlarını iyi ayarladığınız zaman insanlara hiç bir zararı yoktur insanlara ve topraklarımıza en büyük zararı fungusit insektisit nematisit türü kimyasal ilaçlar ve bakır göz taşı bordo blamacı gibi ürünler çok zararlı ve verim kaybına neden olan ürünlerdir.
alternatif doğal biyolojik ürünlerinin nasıl kullanıldığına uzak durumdalar yani bilgi eksikliği mevcut benim kanımca ama size şunu burdan gönül rahatlığınca söyleyebilirimki doğada herseyin tedavisi var ve bunun en canlı örneklerini seramda yaşıyorum ve çok mutluluk duyuyorum

Oğuz Alper Çevrimdışı   Başa Dön