hüseyin beyin b5a sı için bugün tarım bakanlığına dilekçe veriyorum hem ürünün sitesinde hemde burada anlattığı bilgilerin tamamı kulaktan dolma söylediği şeyler hüseyin bey bir yazısında şundan bahsetmiş hatta bakterinin adını bile vermiş pseudomanas diye belirtmiş tekrar hüseyin beye soruyorum bu bakterinin parmak izini tescilletmeden bu ifadeleri nasıl kullanıyorsunuz ve sitenizde yazan ibarelerde külleme hastalığına karşı kulladırılabilir şeklinde ifadeler tarım bakanlığınca yasaktır bunu bir an önce düzeltmenizi aksi taktirde yasal işlemleri ben başlatacağım hüseyin beye tepkime gelince buradan insanlara kulaktan dolma bilgiler vererek ticaret yapılması çok yanlış ürünün üreticisi veya teknik müdürü de hiçbir açıklama yapmamış olduğunu görüyorum yani sizlerin araştırmacı sorularınıza bilimsel açıklamalar sadece bu işin uzmanları tarafından bilimsel olarak anlatılır fakat bu anlatımların yerine işte şuna iyi gelir buna iyi gelir dediğiniz zaman iş çığırından çıkar sebebi küllemeye karşı ruhsat varmı ? yoooooooooooooooook
neyse hüseyin bey umarım sitesini bugün yarın düzeltir **** düzelttirilir
|