Sevgili Hüseyin Bey
Öncelikle bütün site üyelerine merhaba ben antalya da çilek yetiştiricisiyim aynı zamanda da organik tarıma gönül vermiş kişiyim benim sorum Sevgili hüseyin beye aslında sorunun muhattabı tamamen üreticiyle alakalı forumda daha önce yazan yazıları dikkatlice okudum ayrıca web de dolaşırkende bir iki canımı sıkan noktalara rastladım aşağıda sorduğum sorulara cevap almayı umuyorum
1- b5a nın içerisinde mikroorganizmalar bulunduğunu b5a sitesinde öyle yazmışlar peki neden ruhsatınız organik gübre olarak geçiyor ve neden mikrobiyal gübre ruhsatınızın olmadığı halde içerisinde mikroorganizmalar var ibaresini yazıyorsunuz bu sizce tarım bakanlığınca yasak diğilmi
2- web de bayilerinizin çok garip bir reklam kampanyasına rastladım bu da diğer piyasada ruhsatlanmış hatta dünyada 3 ülkede ruhsat almış bir ürünü kendi ürününüzle mukayese edilmiş gibi göstermek sizce ticari olarak ne kadar etik olur
3- serik bölgesinden çilek fotoğraflarınızı gördüm isterseniz bende b5a sız yetişmiş çileklerimin resmini koyacağım hemde o bayilerinizin bahsetmiş olduğu ürün ile yetiştirdim hani kötü dedikleri
lafı fazla uzatmadan satışlarınızda başarılar dilerim
|