![]() |
|
![]() |
#151 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2008
|
Alıntı:
ben yanlış algılamışım, İnşaallah iyi sonuç alır bizleri de sevindirirsiniz... Saygılar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
B5A nın % 100 yerli bir yapım olduğundan şüpheniz olmasın... Yabancılar böyle bir icadı neden yapamamışlar onu bilmiyorum; bu onların sorunu!....Biz Türk milleti olarak kendimizi Aşağılamaktan ne zaman vazgeçeriz onu da bilmiyorum!...Ancak biz B5A nın Türk Malı olmasından gurur duyuyor ve çalışmalarımıza aynı hızla devam ediyoruz...Şu ana kadar aldığımız sonuçlar mükemmel...Hedefimiz Türkiye'nin Organik Tarım üssü olması...Başarılabilir mi bilmiyorum zaman gösterecek ama; Hayal etmezseniz gerçekleşmez.....Saygılar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
|
Bu akşam üstü çimlerin renginin çok güzelleşmeye başladığını farkettim. Daha önce koyu yeşilken şimdi çok tatlı bir canlı yeşil tonu olmaya başladılar. Doğrusu bu kadar çabuk bir değişim beklemiyordum. Sararmış bölgelerin durumu için bir hafta kadar bekleyeceğim. Çok ümitli değildim aslında ama bugünkü durumdan sonra ümitlenmeye başladım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
|
Hüseyin Bey, Ürünü aldım teşekkür ederim. Bu hafta balkondaki çiçeklerimde deneyeceği daha sonra ise Karamürsel'deki 1,5 yaşında olan Trabzon Hurması fidanlarıma uygulama yapmayı düşünüyorum. ***. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben teşekkür ederim.Umarım size faydalı olabiliriz.Uygulama şartlarına uyduğunuzda olumlu sonuçlar alacaksınız inşaalah...Saygılar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-05-2008
|
sayın @Hüseyin Ovak bütün yazılan çizilenleri okudum ve eğer her yazılan doğruysa sizin sıvı gübreniz gerçekten olağan üstü birşey ( yurtdışı fuarlara katılmayı düşünüyormusunuz ? ) benim öğrenmek istediğim su: bu gübreyi ve sadece bu gübreyi kullansak yetermi,yoksa hayvan gübresi ( bahce ) ile birliktemi kullanılmasınımı önerirsiniz ? birde bu gübre üniverselmi yani bitkinin büyüme ve çiçekleme aşamasında birliktemi kullanılır,yoksa çiçekleme dönemi için ayrı bir gübremi gerekiyor ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bulgaristan distirübütörü sayın Grazy, uluslar arası bir fuara katıldı ve çok büyük ilgi gördüğünü söylüyor...(Bu fuar görüntüleri www.bmrtarim.net'te var). B5a yı hem alt, hem de üst gübre olarak kullanabilirsiniz, yani tabanda,çimlenmede(filizlenmede) ve çiçeklenme de yalnızca b5a kullanılır ancak istenirse hayvan gübresi(kurutulmuş ve yanmış olacak) veya başka organik maddeler de kullanılabilir. Ayrıntılı bilgi için www.bmrtarim.net **** www.or-tarb5a.com adreslerini inceleyebilirsiniz..Saygılar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
agaclar.net
|
ÖNEMLİ Ürün ile ilgili satış, sipariş, teslimat mesajları bu başlıkta yazılmamalıdır. Bu mesajlar için B5A Sıvı Organik Gübre (agaclar.net üyelerine indirimli) başlığı kullanılmalıdır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2008
|
Arkadaşlar ceviz ağacımdaki cevizler sürekli dökülüyordu.b5a gübreyi kullandıktan 1 hafta sonra dökülme durdu.Bilgilerinize.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-07-2008
|
merhaba agaclar.net .merhaba organik tarım destekçileri.B5A sıvı organik gübre yazılarınızı merakla takip ederken ancak üye olabildim.Ben B5A ile 1 yıldır tanışıyor ve BANDIRMA yöresinde çalışmalar yapıyorum.en son şirin beldemiz marmara adasında zeytinlerde uygulama yaptık,şu an adadaki eniyi zeytin bizim uygulama yaptığımız bahçede.Kasım ayı itibariylede toplanmaya başlıyacak.B5A sıvı organik gübreyle buğday,ayçiçeği,mısır,domates,biber,çeltik,pırasa, zeytin,kiraz,saksı bitkileri ve bahçe çiçekleri yetiştirdik.Sizlerinde dediği gibi her alanda süper verim aldık ERDEK te yazlık sitelerin bahçelerini B5A ile güzelleştirdik.Bu ürünü ülkemize kazandıran BMR tarım çalışanlarına vede çok çaba sarfedip bir telefonla burlara kadar gelen Hüseyin OVAK beye teşekkürler ediyorum.BANDIRMA çevresinde ürünü merak eden ve kullanmak isteyenlere her zaman yardım etmeye hazırım...HEDEF ORGANİK TARIM,ORGANİK ÜRÜN... |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-09-2007
|
Alıntı:
Kullandiginiz ilacin tarim bakanligindan izni varmi?))))))))))) Kusara bakmayin gulmek zorundaydim. Inaninki su an bile gulmemek için kendimi zor tutuyorum. Düzenleyen Mine Pakkaner : 25-07-2008 saat 22:51 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şimdi içime kurt düşürdünüz, lütfen açıklarmısınız, isterseniz özele yazın. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
|
Rica ederim. Ozele yazmak gibi bir niyetim yok .Buradanda rahatlikla yazabilirim neden insanlarimiz tarim bakanliginin onayladigi degilde elden satis yapan insanlarin urettigi bir takim maddeleri alirki. Eger urun duzgun ise zaten patentini almak istemesi gerekirken urunu bu sekilde satmanin amaci nedir.Ancak sunuda eklemeliyim kullandiginiz urun kesinlikle kotutudur diyemem ama iyidirde diyemem bunu tarim bakanligi belirler ben degil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
|
B5 denilen gubre sanirim ilk satisa çikarildiginda eger ki yanlis hatirlamiyorsam organik gubre olarak satiliyordu ve mercimeklerde muthis bir kok salma gerçeklestiriyordu hatta allah cc diyede altina dusulen notta çok ilginçtirki bunu bize allah nasip eyledi diyede not dusulmustu ancak birileri analiz tarim bakanliginin izni soruldugundaisler karismisti sanirim neyse . Benim sahsi dusuncem eger analizleri yapilmamis ilaçlar kullaniliyorsa tarim bakanlmiginin izni yoksa ve karisimin ne ile yapildigi anlatilmiyorsa çoçuklarinizdan uzak tutunuz ve insanlara tavsiye ederken altina imzanizi atmamaya ozen gosteriniz insanlar size guvenerek bu ilaca guveniyorlar .Eger bu sivi **** gubre her ne ise anlatildigi gibi ise milyon avrolarin dondugu tarimda paten alinarak muthis bir uretime geçilebilecekken neden bu yapilmamaktadir.Allah diyelimki nasip etti ne kadar guzeldirki bir çalisma sonucu elde edilen bir gubre ortaya çikmistir peki neden yasalar analizler ve tarim bakanligina bas vurularak degerlendirilemez. Acaba diyorum bu sivi gubre bazi kimyasal gubrelein karisimimidirki bu sivi patent için bas vurulmaz . |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
|
Kesinlikle amacim bu gubreyi kotulemek degildir .Degerli bir peyzajci meslaktasimi mecburi emekliye ayirdik nedeni kimyasal maddelerin kullanimindan kaynakli kanser.Endisem sadece bundandir. Ancak tekrar soylemek isterimki bu siviya iyi **** kotu diyemem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın yakamozsimsek; Yukarıdaki linki inceledikten sonra B5A nın Tarım Bakanlığından İznini sorgulamanızı öneririm!...Adalet hanımın nanelerindeki durumun B5A ile ilgisi yoktur.Agaçlar net'teki amacımız satıştan çok insanlara faydalı olabilmektir...B5A nın satışı meşru olarak bayiliklerce yapılmaktadır. Lütfen yanlış yönlendirmeler yapmayınız....Saygılar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kimyasal madde ve zirai ilaçların kansere sebep olduğu malumunuz üzere aşikardır.Bizim de amacımız insan sağlığıdır... B5A TAMAMEN BİTKİSEL MENŞEİLİ OLUP; KESİNLİKLE KİMYASAL MADDE VE HORMON İÇERMEZ... B5A ile ilgili ayrıntılı bilgi için sitelerimizi inceleyebilir, TÜGEM'i arayabilirsiniz. Sitemizde Tüm sertifikalarımız mevcut olup; uluslar arası sertifikasyon kuruluşu EKOTAR tarafından B5A nın organik bir ürün olduğu belgelenmiştir....Saygılar... www.bmrtarim.net www.or-tarb5a.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu bilgilerin doğruluğunu ispat etmek zorundasınız...Siz böyle düşünüyor ya da böyle bir kanaat edinmiş olabilirsiniz ancak; bu size hiçbir araştırma yapmadan varsayımlar ile insanların aklını karıştırma hakkını vermez!... Şunu unutmayın ki; hiçbir buluş, ortaya çıktığı tarihlerde yaşayan insanlar tarafından kabullenilmemiş,şüphe ile yaklaşılmış, zamanla bu buluşun etkileri ve doğruluğu gözle görülmeye başladığında değeri anlaşılmıştır... B5A organik sıvı gübre şuanda Avrupa birliği ülkelerinde de ilgi çekmiş,ARAŞTIRMA ENSTİTÜLERİ nde incelenmekte olup; sonuçları rapor halinde çok kısa sürede alınıp,sizlere de duyurulacaktır. Saygılar.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
|
Huseyin ovak sertifika buyumuyor neden?Gerçekten uzerine bakmak isterdim 'ki eger dediginiz gibi ise neden organik tarimda milyon avrolar dolasirken bu tur bir allah cc nin size bahsettigini paylasmiyorsunuz ki eger dediginiz gibi olsaydi su ihracata baslamistiniz ve dunyanin bir çok yerindede urununuzu bulmak mumkun olurdu ancak yine soylemek isterimki urununuz kotu diyemem ama iyide diyemem bahçeselde satisa basladiginiz zaman yaptiginiz yazi allah cc gibi bir yazi ile baslamadinizmi mademki maliniza guveniyordunuz neden allahi katarak insnlarin inanis biçimlerini kullanmak gereksinimi hissettiniz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Ağaç Dostu
|
B5A Organik Sıvı Gübresi
Alıntı:
Ben Ziraat mühendisiyim ve uzmanlık yaptığım bölüm de Toprak. Dolayısı ile gübre çeşitleri ve kullanımı benim uzmanlık alanım. İnsanlar, ilaçlarla gübreleri birbirine karıştırıyorlar. Zirai ilaç olup, kimyasal sınıfında katagorize edilen, fakat insan ve bitkiye zarar vermeyen bitkisel menşeili kimyasal ilaçlar bulunabilir. Kullanılan gübreler ise, kimyasal ve organik diye iki kısma ayırılıp, bileşenleri itibarı ile tamamen birbirinden farklıdır. Bir toprakçı olarak, toprağın tekstürel yapısına en uygun olacak gübrelerin, organik gübreler olacağını söyleyebilirim. İnsanlara, B5A organik sıvı gübresini tavsiye ederken de, yaptığımız gözlem ve deneyleri bilimsel alt yapıya oturttuğumuz için rahatlıkla tavsiye edebiliriz. Ayrıca bu ürün, Tarım Bakanlığından izni alınmış, resmi bayileri olan zirai bir gübredir. Kimsenin kafasına göre ürün tavsiye etme lüksü olmadığı gibi, hiç bir bilimsel veriye dayanmadan insanları yanıltmaya da hakkı olamaz. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
|
Eger yazilarimi okursaniz urune iyi **** kotu deme luksum olmadigi belirtilmistir. Diyelimki bir urun uretildi ,burada benim kaygim satisini islama yani allah cc diye satisa surulmesidir insanlarin mamullerinemi guveni yok . **** bilimsel analiz rabaratuvarlarinami? Eger bahsedildigi gibi ise ki bahsedilis sekli dunyada devrim niteliginde ve tarim bakanligi bu devrimi onayladi neden ihracati yapilmamaktadir bugun dunyanin dort bir yaninda gida sorunu yasanirken ve bu soruna çareler ararnirken bu devrim devlet tarafindan kullanillacak bir devrim oldugu halde turkiye cumhuriyeti acaba bu devrimi neden gormezlikten gelmektedir. Kisacasi daha oncede yazdigim gibi urune iyi **** kotu diyebilme luksum yoktur bunu butun yazilarimda da belirtmisimdir . Ancak insanlara pazarlanis sekli kafalari karistirmaktadir. Her zaman pazalama seklindeki tavirlar acabayi dogurtmak zorunda birakir. Saygilarimla travaoux paysagist lycée agricole Hatta bana bu sividan iki adet gonderebilirseniz sevinirimde su devrimi denemek isterim birincisi agricole bio analiz icin ikinciside kullanip denemek icin adresim 7 rue montmartne 77250 moret sur loing france Bu arada yazmayi unuttum eger analiz bana bir devrim der ise uretimde fazlalastirma gerçeklestirebilinir der ise bu ilacin **** sivinin ihracatinida yapabiliriz boyle bir olusumu degerlendirmek isterim sahsen. Bu tur bir sivi organik gubre ile bu tur bir kazanim saglaniyor ise bu para kazanilmasinda cok buyuk bir ticaret hacmi demektir. Ancak normal bir gubre ise ****** turk halkinin bir turk gencinin urettigi mali kullanmasindan yanayim en azindan ayni mali disaridan almak yerine paranin içeride kalmasi uygundur.Avrupa birligi ve birlesmis milletlerin afrikada açacagi araziyi dusundukce ,buradaki tarimin yapilmasi afrikadaki tarimcilarada ihracat yapilabilmesi amaci ile turkiye cumhuriyetinden ticaret hakki allabiliriz . Bir diger yonu ise kok salmada yarasa gubresinin çok buyuk bir etki sagladigi bilinmektedir ancak yarasa gubresi kultur çalismalari hari yasaklanmis bir gubredir .****** su an için yazdiklarim bir teorinin uzerine geçmez sivilar geldiginde analize gonderdigim zaman gelecek cevaba gore yazmak daha uygun olacaktir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Ağaç Dostu
|
Yaşadığınız Problem
Alıntı:
B5A içerik itibarı ile, faydalı mikoplazmalardan oluştuğu için, bu tip bir zarar verme olasılığı olamaz. Ne yapılması gerektiğini, Mine hanım yazdığı için burada yazma gereği duymuyorum. İçiniz rahat olsun, tavsiye ettiğimiz ilaç ve gübreler güvenilir olup, Tarım Bakanlığının iznine tabidir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
Sitenizi az once inceleme firsati buldum. Verilen analiz raporunda organik oldugu belirtilmektedir.Cok guzel bir çalisma olmustur ancak bu tur sivi gubreler yillardir imal edilmektedir sahsi gorusum malinizi satarken fazla uçmamaniz hele allah cc nasip etti hiç bu tur urunler avrupada her kuçuk magazada satilmaktadir.Bu sitelerden sadece birtanesini koymam yeterli olacaktir nedeni ise bazi yazinizda avrupalilar nasil bulamamis demenizdendir.http://www.saveurdeprovence.com/bout...g=lg_fr&type=4 Su unutulmamalidirki yapicaginiz reklam su olabilirdi en azindan tam bir gerçekçilik yapisina uygun olurdu .Bu uretim tamamen yerli bir uretimdir ulkenin paralarinin yurt disina çikmasinin engellenmesi ve paranin içeride donmesi gerekliligi ile ilgili bir çalisma yapilarak reklam verilebilirdi. Sahsi dusuncem bu sivi tamamen dogal ancak anlatildigi gibi bir devrim degildir. Bu devrim yapilamaz anlamina gelmemelidir bunun için çalismalara devam edilmeli yerli mal olan b5a tuketilmeli bu satistan elde edilen gelir ise yeni arastirmalara kapi açmalidir bu konuda bu çalisma turk doga severleri tarafindan desteklenmelidir.Unutulmamalidirki arastirma yoksa çaba yoksa allah cc asla kimseye bir sey vermez . Yanliz sunu tekrardan belirtmek isterimki bu siviyi kesinlikle çocuklardan uzak tutunuz analiz uzerindede belirtilmistir.Amacim sizleri kirmak **** yipratmak degildir benim bu isten hiç bir çikarim olamaz ancak bu tur çalismalar ulkemin gelismi açisindan bir çok kapiyi açacaktir. Saygilarimla |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Emine Aktaş;262437]Adalet hanım, linkten nanelerinizin fotoğraflarını inceledim. Bu durumun B5A ile alakası yok. Muhtemelen, tam yanmamış hayvan gübresinin içerisinde bulunan böcek yumurtalarının, uygun sıcaklıkta faaliyete geçmesinden kaynaklanıyor. Sevgili Emine; Teşekkür ederim, Mine Hanımın tavsiyesini hemen yaptım. Nanelerimi olabildiğince dipten kestim, sizin bana fasulyelerdeki yaprak bitleri için önerdiğiniz bir ilaç vardı, onu uyguladım ![]() ![]() ![]() Ayrıca naneler biraz yüzeydeydi üzerini iki parmak toprakla örtüp güzelce suladım. Umarım yayla mevsimi bitmeden nanelerime kavuşurum ![]() Sevgiler... |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğraf çektim en kısa zamanda bu başlığa yerleştireceğim domatesler ölmek üzre olan bitkşilerde yeni sürgünler verdi ve döl tutumu güzel, ayrıca çimlerde bu gün itibariyle torf-set le karşılaştırmalı olarak bir denemeye daha başladım fotoğrafladım sonucu yine burada yayınlayacağım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
www.bmrtarim.net ve www.or-tarb5a.com adresli sitelerimizin sertifikalar bölümünde belgelerimiz net okunur şekildedir.Belki de sizin bilgisayarınızda bir sorun olabilir. Ayrıca bu bölümde bizim ihracat belgemizde mevcut olup; Bulgaristan, GüneyAfrika cumhuriyeti,angola ve ukrayna gibi ülkelere ihracatımız başlamıştır...Ancak henüz yaygın bir ürün değildir...Etkileri görüldükçe yaygınlaşacaktır.Biraz sabretmemiz gerekiyor... Bizden 2 litre ürün istemişsiniz...Adresinizi gördüm ancak; Adınızı, soyadınızı, telefon numaranızı ve açık adresinizi (site kuralları gereği sipariş ile ilgili yazıları) benim özelime mesaj yollarsanız sevinirim.. B5a sıvı organik gübreyi siz uygulayıp,inceletip belgeleri ile bana döndüğünüzde konuşalım...Saygılar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
|
B5a nın 5 ile 10 derece arasında muhafaza edilmesi gerektiği belirtilmişti... Bu ürünün Fransa'ya 2-3 günde gideceğini varsayarsak bozulma olmayacak mı? Ya da başka bir anlatımla , Temmuz-Ağustos sıcaklık ortalaması 25-30 derecede B5a kaç gün bozulmadan dayanabilir ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-05-2008
|
sayın hüseyin bey ben bu @yakamozsimsek denen şahıstan peh hoş kokular almıyorum,bana sanki belirli bi strateji doğrultusunda hareket ediyor gibiymiş gibi geliyor...! acaba diyorum sizi provake edip hani kendi deyimi ile '' bana iki şişe gönderde deneyim felan'' diyerekten tabiri caizse sizden 2 şişe ürünmü koparmaya çalışıyor ?? belki biraz komplo oldu ama !!! birde arkadaş @yakamozsimsek habire şu lafı söyleyip duruyorsun '' neden allah c.c yazıyorsunuz dinimi kullanıyorsunuz ''....nedemek istiyorsun sen,ne var allah yazılıysa yasakmı ? adamlar allahın izniyle demek istemişlerdir olamazmı,herşey allahın izniyle değilmi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|