Sitenizi az once inceleme firsati buldum. Verilen analiz raporunda organik oldugu belirtilmektedir.Cok guzel bir çalisma olmustur ancak bu tur sivi gubreler yillardir imal edilmektedir sahsi gorusum malinizi satarken fazla uçmamaniz hele allah cc nasip etti hiç bu tur urunler avrupada her kuçuk magazada satilmaktadir.Bu sitelerden sadece birtanesini koymam yeterli olacaktir nedeni ise bazi yazinizda avrupalilar nasil bulamamis demenizdendir.
http://www.saveurdeprovence.com/bout...g=lg_fr&type=4 Su unutulmamalidirki yapicaginiz reklam su olabilirdi en azindan tam bir gerçekçilik yapisina uygun olurdu .Bu uretim tamamen yerli bir uretimdir ulkenin paralarinin yurt disina çikmasinin engellenmesi ve paranin içeride donmesi gerekliligi ile ilgili bir çalisma yapilarak reklam verilebilirdi.
Sahsi dusuncem bu sivi tamamen dogal ancak anlatildigi gibi bir devrim degildir.
Bu devrim yapilamaz anlamina gelmemelidir bunun için çalismalara devam edilmeli yerli mal olan b5a tuketilmeli bu satistan elde edilen gelir ise yeni arastirmalara kapi açmalidir bu konuda bu çalisma turk doga severleri tarafindan desteklenmelidir.Unutulmamalidirki arastirma yoksa çaba yoksa allah cc asla kimseye bir sey vermez .
Yanliz sunu tekrardan belirtmek isterimki bu siviyi kesinlikle çocuklardan uzak tutunuz analiz uzerindede belirtilmistir.Amacim sizleri kirmak **** yipratmak degildir benim bu isten hiç bir çikarim olamaz ancak bu tur çalismalar ulkemin gelismi açisindan bir çok kapiyi açacaktir.
Saygilarimla