Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi damat ferit
sayın @Hüseyin Ovak bütün yazılan çizilenleri okudum ve eğer her yazılan doğruysa sizin sıvı gübreniz gerçekten olağan üstü birşey ( yurtdışı fuarlara katılmayı düşünüyormusunuz ? )
benim öğrenmek istediğim su: bu gübreyi ve sadece bu gübreyi kullansak yetermi,yoksa hayvan gübresi ( bahce ) ile birliktemi kullanılmasınımı önerirsiniz ?
birde bu gübre üniverselmi yani bitkinin büyüme ve çiçekleme aşamasında birliktemi kullanılır,yoksa çiçekleme dönemi için ayrı bir gübremi gerekiyor ?
|
Sayın damat ferit;
Bulgaristan distirübütörü sayın Grazy, uluslar arası bir fuara katıldı ve çok büyük ilgi gördüğünü söylüyor...(Bu fuar görüntüleri
www.bmrtarim.net'te var).
B5a yı hem alt, hem de üst gübre olarak kullanabilirsiniz, yani tabanda,çimlenmede(filizlenmede) ve çiçeklenme de yalnızca b5a kullanılır ancak istenirse hayvan gübresi(kurutulmuş ve yanmış olacak) veya başka organik maddeler de kullanılabilir. Ayrıntılı bilgi için
www.bmrtarim.net ****
www.or-tarb5a.com adreslerini inceleyebilirsiniz..Saygılar...