Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yakamozsimsek
Eger yazilarimi okursaniz urune iyi **** kotu deme luksum olmadigi belirtilmistir.
Diyelimki bir urun uretildi ,burada benim kaygim satisini islama yani allah cc diye satisa surulmesidir insanlarin mamullerinemi guveni yok . **** bilimsel analiz rabaratuvarlarinami? Eger bahsedildigi gibi ise ki bahsedilis sekli dunyada devrim niteliginde ve tarim bakanligi bu devrimi onayladi neden ihracati yapilmamaktadir bugun dunyanin dort bir yaninda gida sorunu yasanirken ve bu soruna çareler ararnirken bu devrim devlet tarafindan kullanillacak bir devrim oldugu halde turkiye cumhuriyeti acaba bu devrimi neden gormezlikten gelmektedir.
Kisacasi daha oncede yazdigim gibi urune iyi **** kotu diyebilme luksum yoktur bunu butun yazilarimda da belirtmisimdir .
Ancak insanlara pazarlanis sekli kafalari karistirmaktadir.
Her zaman pazalama seklindeki tavirlar acabayi dogurtmak zorunda birakir.
Saygilarimla
travaoux paysagist
lycée agricole
Hatta bana bu sividan iki adet gonderebilirseniz sevinirimde su devrimi denemek isterim
birincisi agricole bio analiz icin ikinciside kullanip denemek icin
adresim
7 rue montmartne
77250
moret sur loing
france
Bu arada yazmayi unuttum eger analiz bana bir devrim der ise uretimde fazlalastirma gerçeklestirebilinir der ise bu ilacin **** sivinin ihracatinida yapabiliriz boyle bir olusumu degerlendirmek isterim sahsen.
Bu tur bir sivi organik gubre ile bu tur bir kazanim saglaniyor ise bu para kazanilmasinda cok buyuk bir ticaret hacmi demektir.
Ancak normal bir gubre ise ****** turk halkinin bir turk gencinin urettigi mali kullanmasindan yanayim en azindan ayni mali disaridan almak yerine paranin içeride kalmasi uygundur.Avrupa birligi ve birlesmis milletlerin afrikada açacagi araziyi dusundukce ,buradaki tarimin yapilmasi afrikadaki tarimcilarada ihracat yapilabilmesi amaci ile turkiye cumhuriyetinden ticaret hakki allabiliriz .
Bir diger yonu ise kok salmada yarasa gubresinin çok buyuk bir etki sagladigi bilinmektedir ancak yarasa gubresi kultur çalismalari hari yasaklanmis bir gubredir .****** su an için yazdiklarim bir teorinin uzerine geçmez sivilar geldiginde analize gonderdigim zaman gelecek cevaba gore yazmak daha uygun olacaktir.
|
Sayın yakamoz simşek;
www.bmrtarim.net ve
www.or-tarb5a.com adresli sitelerimizin sertifikalar bölümünde belgelerimiz net okunur şekildedir.Belki de sizin bilgisayarınızda bir sorun olabilir. Ayrıca bu bölümde bizim ihracat belgemizde mevcut olup; Bulgaristan, GüneyAfrika cumhuriyeti,angola ve ukrayna gibi ülkelere ihracatımız başlamıştır...Ancak henüz yaygın bir ürün değildir...Etkileri görüldükçe yaygınlaşacaktır.Biraz sabretmemiz gerekiyor...
Bizden 2 litre ürün istemişsiniz...Adresinizi gördüm ancak; Adınızı, soyadınızı, telefon numaranızı ve açık adresinizi (site kuralları gereği sipariş ile ilgili yazıları) benim özelime mesaj yollarsanız sevinirim.. B5a sıvı organik gübreyi siz uygulayıp,inceletip belgeleri ile bana döndüğünüzde konuşalım...Saygılar...