![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-09-2007
|
Alıntı:
Kullandiginiz ilacin tarim bakanligindan izni varmi?))))))))))) Kusara bakmayin gulmek zorundaydim. Inaninki su an bile gulmemek için kendimi zor tutuyorum. Düzenleyen Mine Pakkaner : 25-07-2008 saat 23:51 |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şimdi içime kurt düşürdünüz, lütfen açıklarmısınız, isterseniz özele yazın. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Yaşadığınız Problem
Alıntı:
B5A içerik itibarı ile, faydalı mikoplazmalardan oluştuğu için, bu tip bir zarar verme olasılığı olamaz. Ne yapılması gerektiğini, Mine hanım yazdığı için burada yazma gereği duymuyorum. İçiniz rahat olsun, tavsiye ettiğimiz ilaç ve gübreler güvenilir olup, Tarım Bakanlığının iznine tabidir. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Emine Aktaş;262437]Adalet hanım, linkten nanelerinizin fotoğraflarını inceledim. Bu durumun B5A ile alakası yok. Muhtemelen, tam yanmamış hayvan gübresinin içerisinde bulunan böcek yumurtalarının, uygun sıcaklıkta faaliyete geçmesinden kaynaklanıyor. Sevgili Emine; Teşekkür ederim, Mine Hanımın tavsiyesini hemen yaptım. Nanelerimi olabildiğince dipten kestim, sizin bana fasulyelerdeki yaprak bitleri için önerdiğiniz bir ilaç vardı, onu uyguladım ![]() ![]() ![]() Ayrıca naneler biraz yüzeydeydi üzerini iki parmak toprakla örtüp güzelce suladım. Umarım yayla mevsimi bitmeden nanelerime kavuşurum ![]() Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2008
|
Alıntı:
Sayın yakamozsimsek; Yukarıdaki linki inceledikten sonra B5A nın Tarım Bakanlığından İznini sorgulamanızı öneririm!...Adalet hanımın nanelerindeki durumun B5A ile ilgisi yoktur.Agaçlar net'teki amacımız satıştan çok insanlara faydalı olabilmektir...B5A nın satışı meşru olarak bayiliklerce yapılmaktadır. Lütfen yanlış yönlendirmeler yapmayınız....Saygılar... |
|
|
|
|
![]() |
|
|