agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni3415Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-06-2014, 22:40   #11
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
İri parçalar koyduysanız bunların çok fazla ufalacağı bir parçalanma olmamalı ama dibe çökmeleri olgunlaşması yönünde göstergedir. Malzemelerin tamamı çökmeli ve tortusuz berrak bir görünümde olmalıdır. Güzel izole ettiğim enzimlerde beyaz tortu ve ekşi koku dahi olmadığını birçok kez deneyimledim. Önceki sayfalara bakarsanız, görsel olarak olmuş enzim fotoğrafları bulabilirsiniz.

Enziminiz eğer 40-45 günden daha yeni ise gaz çıkışı bitmemiş ancak farkedemeyeceğiniz kadar çok yavaşlamış olabilir, faaliyet devam ediyor olmalı. Sıcak havada enzim daha hızlı olgunlaşsa da 1.5 ayın dolmasını en azından beklemenizi öneririm.

Biraz sabırla çok etkili bir yardımcınız olacağına emin olabilirsiniz. İlk kez yaptığımda etkisine inanamamıştım. Kolay gelsin.

Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025