![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
AYDIN07 ve Kedi Tırnağı ilgilerinize teşekkürler.
Alıntı:
Ben bu makinın kullanımından gördüğüm yararlar üzerine en küçük bahçesi olanlara bile adeta dayatmacı bir tavra girerek bu makinanın bahçelere olan faydalarını ortaya koymaya çalışmaktayım. Arkadaşım Kedi Tırnağı toprakla uğraşan kırsal insanlarında okadar yılgınlıklar yaşanıyorki budama artıkları biryerde toplanarak yakılıyor, buna ben hep şahit olarak nerede bir yakma vakası olarak toplanan dallar görsem müdahale edip mani olmaya çalışmışımdır. Arkadaşım Kedi Tırnağı bu makinaya sadecebir dalöğütücü gözüyle bakmamanı tavsiye ederim, bu üğütülen budama artıklarını doğa canlılarına sunulan bir ziyafet zenginliğe dönüşmektedir, atık parçaların büyüklüğü bu zenginliği zayıflatmaktadır, çünkü biz ekmeyi önce dilimliyoruz daha sonrada yudumluyoruz daha sonrada çiğneyip sindiriyoruz, öğütme işlemi küçülterek daha hız kazanarak döngü tamamlanıyor. Bu makinanın önemine vurgu yapmak için kelimeler yetmiyor elversede sizi bu makinanın çalışmalını pratik yaparak anlatmış olsaydım sevgilerimle . |
|
|
|
|
|
|