View Single Post
Eski 24-02-2012, 12:04   #50
buyukcoban
Ağaçsever

buyukcoban's Avatar

Giriş Tarihi: 26-09-2009
Bizzat kullandım, tavsiye ederim...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi AYDIN07 Mesajı Göster
İnternette yaptığım araştırma sonucu dal öğütücü olarak küçük bahçelerde kullanabilecek, fiyatı uygun alpina bio power ve bio master diye makineler buldum. Fiyatları 250-350 TL aralığında. Benim gibi 1-2 dönüm hobi bahçesi olanlar için en uygun fiyatlı olanlar bu makineler gibi görünüyor. Ancak bunların kullanışlılığı ile ilgili hiçbir yorum bulamadım. Daha önce bu makinelerden kullananlar bilgi verebilir mi acaba? Bir de Bosch markasının uygun modelleri var ama yurt dışı sitelerden bulduğum yorumlarda bu markanın modellerinin çok kullanışlı olmadığı yönünde.
Sayın Aydın,

Bende AL-KO 2500W modeli var. Geçen sene aldım. Bahçeniz aşırı büyük değilse gayet yeterli bir cihaz. Almadan önce dediğiniz modeller de dahil hepsini iyice araştırmıştım. Bunda karar kılmamdaki nedenler sağlam, güçlü ve dayanıklı malzemeden imal olmasıydı. Ancak şimdi toprakla uğraşma işlerini ve bahçeyi büyüttüğüm için daha büyük çaplı olanlardan aldım. Bu yüzden elimde atıl olarak bulunmakta. Eğer ilgilenirseniz yardımcı olabilirim...

buyukcoban Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön