![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlarımız, aradıkları ürünün tescilli ürünmü ? ürünlerin tescili yenilenmişmi sorusunu Tarım Bakanlıgı veritabanında görebilirler. http://www.tugem.gov.tr/UploadDocume...re_tescil.html |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
Yukarıda alıntıladığım gibi, firmanın web sitesindeki "sıkça sorulan sorular" sayfasındaki değerlerin doğru olduğunu var sayarsak %27 organik madde ve %40 humik+fulvik asit oranı yeterince vasat. Yanlız anlamadığım nokta mikoriza mantarları. Öyle ise üründe bol miktarda glomus familyası mantar sporlarının mevcut olması gerekir. Mikoriza yüzde ile ölçülmez o yüzden %3 nedir bilmiyorum. Leonardit'de doğal olarak mikoriza olmaz. Varsa eklenmiş olmalı. Bu yüzden firma ile görüştüğünüzde bu konunun detayını sorgulayıp paylaşabilirseniz makbule geçer. Hasbelkader, üründe %3 glomus mantarları varsa ne organik maddeye, ne de humik asite bakmadan derhal satın alırım ![]() Kendi adıma şimdi yeniden leonardit alacak olsaydım bir değer/maliyet analizi yapıp en yüksek sonuç vereni alırdım. Şöyle bir formül olabilir; (2x(humik +fulvik asit oranı) + Organik madde oranı) / (kilo başına nakliye dahil fiyat + kilo başına uygulama işçilik bedeli) |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|