View Single Post
Eski 21-01-2010, 20:41   #385
Dogasever
Ağaç Dostu

Dogasever's Avatar

Giriş Tarihi: 05-04-2007
Kendileriyle polemiklere varan konunun açıklanarak işlerliğinin sağlanması adına aktif paylaşımlar gösteren arkadaşımız, Meyvelitepe her aşamada bir engel çıkarma çabalarınıda bir türlü anlamak mümkün değil.

Ne engeli Epsody kardeşim, yukardaki sözler sana ait. Kendimi sana karşı yakın hissettiğim için bu mesajı göndermek istedim. Eğer bu mesajı göndermeyip, bana ne deseydim, eminim bana kızardın. Şimdi Sn Meyvelitepe için yukarda sarfettiğin sözlerin doğru olmadığını sana bu sitenin tüm üyeleri söyleyecektir. Sn Meyvelitepe, Türkiyedeki herkesin ne satın aldığını bilmesi için araştırmış ve oturmuş yazmış. Bu takdire şayan bir davranıştır. Ki dikkat edersen, Sn Meyvelitepe de, aynı senin yaptığın gibi, canla başla çalışarak herkese yardımcı olmaya çalışmaktadır. O yüzden, senden bu tür yazılarına son vermeni rica ediyorum. Çünkü bu tür yazılar senin gibi iyi ve iyilik yapmayı seven ve her zaman doğruyu arayan bir insana uygun yazılar değil. Bir daha böyle bir mesaj yazmayacağım. Sana selam ve sevgilerimi yolluyorum. Böyle şeyler arkadaşlar arasında olabilir ama lütfen devam ettirme. Kal sağlıcakla.

Dogasever Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön