agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni135Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 28-09-2009, 23:44   #10
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 19-04-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,457
Galeri: 225
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi DefneD. Mesajı Göster
Elinize sağlık Güler Hanım.
Ben de çok severim fırın makarnayı. Eğer seviyorsanız (kimileri sevmez ya), dereotu da güzel oluyor fırın makarnada.
Güler Hanım,
Harikasınız. Mutlaka denenecektir merak etmeyin. Dereotunun yanısıra sanırım parmesan peyniri benzeri bir şeyler de karıştırırım. Hatta diyorum dereotu yerine -olursa- fesleğen kullanmak daha iyi gibi. Hatta ceviz bile ekleyebiliriz.

Ha bu arada makarna suyu dökmüyorsunuz değil mi?
Çorbalarda kullanıyorsunuzdur...
Ellerinize sağlık

hassoman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025