agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni135Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-11-2015, 23:26   #17
Ağaç Dostu
 
sinbas's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-07-2012
Şehir: BURDUR
Mesajlar: 1,291
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Estağfurullah sevgili NOMAD. Bende zaten yazmıştım ilk cümlemin sonuna biraz ukalalık yapayım diye. (Biraz ukalalık yapayım derken başıma gelene bakın).Çok fazla ikon algıladığı için sistem onu sildim. Kalp kalbe karşıymış.

Ben şimdi neye takıldım biliyor musunuz?. Sn ozlemA benim fotoğrafladığım lezzetli fırın makarna mı beğenmeyip, sizin yazınızı beğenmişler. Ben çekiliyorum bu durumda .

1_ Ben yanlış bilmiyorsam bol suyla haşlandığında, makarnanın içinde bulunan faydalı şeyler suyla atılıyor. O yüzden ben özellikle ev eriştesini yumurta faydalı olduğundan minimum suda haşlarım.

Teşekkür ederim umarım bir gün beraber yemekte kısmet olur. Sevgilerimle.
Sıra bende şimdi..
Korkmayın eriştenizi maksimum suda haşlayın süzdüğünüz suyuna da bol naneli tereyağlı harika bir yayla çorba pişiriyorsunuz veya hazır pişmişi dolapta var ise yoğunlaşmıştır, bu suyu ilave ederek tekrar kaynatıp seyreltiyorsunuz.
Denenmiştir efendim...
bu kadardı!

sinbas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025