![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Hemen ardından sıcak çupra , balığa çok yumulmadan sert bir beyaz enzim ... Ne zaman toplanıyoruz demiştiniz.????? Alıntı:
Alıntı:
Tarih hayal kuranları değil , Hayalini gerçekleştirenleri yazar diye .. Tarih yazmaya varmısınız ....;) |
Alıntı:
Sn.gtataş izinliymiş: ben varım diyor...;) |
Alıntı:
10 gün sonra 28 Kasım Çarşamba olabilir mi? Sizde tarih de Maaşallah pek kolay yazılıyor canım!:D:D:D |
Alıntı:
yoksa tarihleri unutuyorum..;) |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Tarih yazmak için malzemeler oldumu tamam . Buna birde sos olarak sohbet kattınız mı , Tarih kendiliğinden yazılmış oluyor ....;) |
Abilerim Yapmayın etmeyin.
Birgün kapınıza tanrı misafiri birileri dayanır şaşırmayın. Selamlar, afiyetler olsun.. |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Aklıma . Alıntı:
Bu yazı geldi . Bu gün çiftlikte de görmüştüm zaten , Eklenti 347625 İyiki iki parça Çankırı kaya tuzunu alıp öyle gelmişim eve. Eklenti 347626 Yarasın ... |
Alıntı:
Görüntülerin yaratmış olduğu rahatsızlıktan özür dileriz..;) |
Alıntı:
Tarih ortaya kondu ama henüz netlik kazanmadı . Kambersiz düğün olmaz ..;) |
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Maşallah
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
rise-com allah sizede bol ve sağlıklı bademler versin.selamlar. |
Amin abi
|
Alıntı:
Mahsulün bol ve bereketli olsun müdürüm , afiyetle yersin inşallah.....;) |
4 Eklenti(ler)
Asmalara geçen yıl yapmamız gereken tel germe işlemini bu yıl yapabilme fırsatı bulabildik. Bu yıl bakım da yapamadık , budamada yapamadık , kendi hallerinde yaşam mücadelesi verdiler . Şükür kaybımız yok .
|
Alıntı:
|
Şu tel örgülerin yanına - özellikle araç yoluna yakın olanlara- dikenli çalı dikseniz.
Şeftalilileri götürenlere karşı. :D |
Alıntı:
|
Bi gün bi hırsız ifadesi alıyoruz. İfade sonrası polis hırsıza hangi kilit sağlam, hangisini takayım diye sordu. Hırsız, abi şu aşağısında ve yanlarında sürgü çıkan kapılar var ya, hah işte onlar beni biraz oyalıyor demişti ve bizi bi gülme almıştı.
Adam açamıyorum demiyor, biraz oyalıyor diyor. Evet, hırsıza kilit olmazmış. |
2 Eklenti(ler)
Enginarlar ayak altında kalmıştı . evin ön kısmında kenar olan bir bölgede daha iyi olacak gibiler.. Geçen yıl hasattan oldukça memnun kalmıştık .Bakalım bu yıl nasıl olacaklar...
Etli yemeğide heketten yemede yanında yat dedirtir cinsten. En sevdiğim yemeklerden biridir. Offff yine yemekten bahsettik ..:D |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bahçe inşaatı devam ederken çektiğim resimleri eski telefonumda bulunca çok sevindim. Bu resimleri çektiğimi unutmuştum...
|
Geçmiş zaman olur ki...
|
2 Eklenti(ler)
Bahçemizin gururu olan biberleri kış döneminde söküp atmaya gönlüm hiç ama hiç razı olmadı.
Bahçeden söküp , saksı içinde camlı balkonda kışı geçirmesini sağladım. Bir yandan yağlı turşusunu tüketirken bir yandan da taze olarak tüketmeye devam edeceğimize gerçekten çok seviniyorum. Damak tadımıza , gözümüze , gönlümüze hitap etmeye devam edecek... |
Bu biberler çok yıllık...
Fethiyede gövdesi odunlaşmış biber görmüştüm...Yeter ki kışın korunsun... |
Biberlerinizin hala maşallahı var Rafet Bey,afiyetle yiyiniz inşallah;)
|
Alıntı:
Aslında bu ikinci saksı , birincisini geçenlerde Aydın'dan ziyarete gelen kardeşim ve annem çok beğendiği için el koydu. Sadece saksıya değil , birde hazır yapılmış yağlı turşusuna da el koydu. Anlıyacağınız bizim biberler meşhur olmanın yanı sıra paylaşılamıyorlar da. Siz söyleyin haketmiyorlar mı ? ;) saygılar sevgiler efendim... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025