![]() |
Alıntı:
|
Rafet bey, sebze için gölge olmayan alandan iki yer seçerek nöbetleşe ekim yapmak en güzeli...Sebze ekmediğiniz yıl boş kalan alanı kışlık ot ve sebze ekerek değerlendirirsiniz..selamlar..
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Çapadan sonra geçen yıldan elimde olan keçi gübresini serdim. Sıcak kompost yapsaydık iyi olcaktı ama koşuşturmaktan vakit olmadı ..
|
Alıntı:
Kolay gelsin... |
Alıntı:
Haaa yazmayı unutmuşum bir çuval klinoda serdim çapadan önce .. Sanki biri beni gözetliyor ..:D:D |
Yok valla köydeyim bağ evinde...:)
|
Geçen Ayhan bey uğradı , Tekrar toplanalım diyor , sundurmanın açılışını yapmış oluruz hem ne dersiniz? :)
|
Alıntı:
|
Sonbaharda yapılan toprak hazırlığına hastayım
çok mükemmel oluyor |
Em,enzim,solucan,,yarasa,kompost,kompost çayı,kilino(henüz kullanmadım)
veeee leonardo dovinci (bunu da herkes anladı nasıl olsa) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Sn. gtatas , bu sefer mazeret istemem bilesin .. istersen zamanı sen belirle .;) |
3 Eklenti(ler)
Depoları zorda olsa evin üzerinden indirdik. Demir sehpası oldukça ağırmış , bu sehpayı evin üzerine çıkaran da biziz ama o zaman bu kadar yorulmamıştık.
Tesisata zaman kalmayınca aceleyle eve giden hattın bağlantısını yapıp bıraktık . Ortalık hala dağınık , vakit olmayışı en büyük engel malesef .. |
3 Eklenti(ler)
Budama yaptığımız patlıcanlar tekrar dökmeye başladı . Yazın da düzenli sulama yapamadığımız için verim alamamıştık. Hoş gerçi yapraklarına bakılırsa şu anda da çok bakımlı olduğu söylenemez . Gülleci bulamacı plastik kapta durmaz uyarılarına kulak asmayınca , plastik kap delinip hepsi boşa akmış.:(
Halil bey duymasın , epey uyarmıştı..:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Uzo hazır, TÜRKO hazır, çupra hazır,......:confused: |
Alıntı:
Saygılar. |
Maşallah çok güzel. Aileniz ile bir ömür, uzun yıllar yaşayın. Çocuklarınız çok şanslı. Ayağı toprağa değen çocuk ne dert (hastalık) görür ne zarar. Bu dünyada cenneti bulmuşsunuz darısı bizlerin başına.:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Afiyetler...
|
Alıntı:
Oh, Oh, Maşallah!.. Denizdeki balığa sofra kuruyorsunuz!.. Ne mutlu!.. Yarasın efendim! |
Alıntı:
Kabul olmuyaçak duaya boşu boşuna amiiiin denir gibi geliyor.iç geçirip hayellerimizi fuzulu yere yormuyalım derim.Bizimkide aç tavuk hikayesi. zenginin malı züğürdün . |
Fındıkta kaolin uygulaması bir üye yapmıştı forumda bulamıyorum sayfayı hatırlayan varmı acaba..
|
Alıntı:
bayramdandan bayrama , sohbeti oldum olası çok hoşuma gitmiştir. Yaşam tarzı oldumu ne..?? |
Alıntı:
Sayfamı ziyaretiniz ve güzel temennileriniz için teşekkürler.. Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah... Çocuklar bizim gibi çok iştahlı olmasa da aynı ortam içinde olmaları bizleri çok memnun ediyor.. Birde yeterince ayırabileceğimiz vaktimiz olsa ....;) Zamanla o da olur inşallah... saygılar efendim.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025