![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
Bedavaya bir kasa bulunur. Yöntem aynı... ![]() Gazete kağıdı üzerine klino... ![]() Torf kaptandan yürüttüm, biraz cocopeat... ![]() İğnelenmiş poşet süzgeç ile sulama... ![]() yapabilirim ama suya birkaç damla hümas (hümik aşit) katayım... ![]() hümas köklenmeye yardım ediyor... |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() böyle daha iyi... ![]() naylon poşete koymalıyım... ![]() balkonda dursun şimdilik...hanım evin için almaz, ufaklara göz yumuyor ama; kavga çıkarır... ![]() küçük sera hazır, güneş görür hava almazsa bu iş olur. ![]() Havalar soğuk giderse kaptanın küçük serasına atarım belki... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2012
|
Halil Abi, hümik asit almayı düşünüyorum ben de. çimlendirme sırasında ve daha sonra sulamalarda kullanmak istiyorum. ama ne kadar koymalıyız acaba tam olarak. 1 lt suya enjektörle 2-3 cc nasıl olur acaba? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bazen cimlenmesinden şüphe duyduğum tohumları 1 gün gibi bu oranlardaki suda bekletip ekiyorum. Sulama suyu ile de veriyorum. Ama hümik asidi -yaprak gübresi gibi- bitkinin üzerine atmıyorum. Ben denemek için denedim, siz denemeyin. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|