Saksıda asma çeliği yetiştirmek için yöntem aynı, bir farkla...
saksı boyu kadar çelik kesilir... toprak altında kalan gözlerden kök salar, yani göz sayısı artıkca köklenme ve güçlü büyüme sağlanır.
![Name: IMAG0023 [640x480].jpg
Views: 1288
Size: 63.3 KB](https://www.agaclar.net/forum/attachments/surdurulebilir-dogal-tarim-bahceleri/268931d1329086098-imag0023-640x480-.jpg)
(galiba misket üzümü, deli üzüm denir ve ilk yerli asmaların atasıdır)
kesilir...
saksıya dikilir bir, iki göz açıkta bırakılır...
![Name: IMAG0020 [640x480].jpg
Views: 1147
Size: 62.5 KB](https://www.agaclar.net/forum/attachments/surdurulebilir-dogal-tarim-bahceleri/268933d1329086291-imag0020-640x480-.jpg)
( şarabı ve pekmezi harikadır, avuç kadar salkım yapar yayılıcıdır, ellemezsen
tarlayı işgal eder...
(dikkat bazı resimler dikkat dağıtmak için konmuştur, dikkate almayın)
