![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Evimin arkasında yaklaşık 500-600 m2 bir bahçem var. Orası ile ancak başedebiliyorum. Bana yardım edebilecek dinamik bir yakınım da yok. Sebzeleri yerken her seferinde "çok güzelmiş ama çok yoruluyorsun hastasın bırak bu bahçe işlerini" diyorlar. Herşeye rağmen sürdürüyorum. Sizin bu mübalağalı kışkırmanıza bile aldırış etmeden, halanızla da nasılsa bir orta yol buluruz deyip, teklifinize evet derdim. Çünkü gerçekten de birşeyler yetiştirmesini, dağıtmasını çok seviyorum.Gelelim postayla meyve sebze almam dememin nedenine; Bilmediğim görmediğim malumatımın olmadığı yerlerden kargo ile sebze meyve zaten talep etmem. Lakin bildiğim ve emin olduğum uzak bahçeden de talep etmem (marjinal durumlar hariç). Kargo ile baş edemem. Ben memur adamım maaşımı kargocuları ortak mı edeyim Bölgemde girişimci sayısının çok olmasını bu yüzden istiyorum.Sizde de olduğu gibi, istisnai durumlar vardır.. Eğer benim de babamın bir bahçesi olsa ve nasıl ne şartlarda ekip biçtiğini bilsem, ve o da bana üşenmeden haftada 2 gün kargo yapsa asla hayır demezdim. ![]() İşte böyle .. Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-04-2009
|
Dinlenmiyorsan anlatma. Düzenleyen Sarp99 : 23-04-2010 saat 23:12 Neden: imla |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
Bu tabloyu tüm hüznü ile gördüğümde, planlarımda radikal değişiklikler yapıp harekete geçmiştim. Bir tüketici bakış açısı çizerek ortaya koyduğunuz profil bence çok başarılı ve gerekli idi. Yazılanlara alınmanız yersiz. Şahsınız ile alakası yok. Dahası, ömrünün 5 yılını trafikte kaybedenlerin başka bir hazin durumunu yansıtıyor. Buna karşın söylenenleri de siz anlamaya çalışın. Muhtemelen de anlıyorsunuz zaten. Problem, bizim uzak bahçelerin, bu "müşteri profili"ne pek faydasının olamayacağı gerçeği. Kimbilir, belki siz de bir takım hesaplar yaparsınız. Artık neden hoşlanıyorsanız, bir bahçe mi olur, balıkçı teknesi mi, sahilde bir kafeterya mı? planlar yaparsınız. Çocuğunuz, evet. İlk önce düşünmeniz gereken unsur. Kalıpların içinde kaldığnız müddetçe çıkış yolu bulamazsınız. Peki, ya kalıplara dışarıdan bakarsanız? Sağlıcakla |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| baltaç, doğal çiçek balı, karakovan balı, meis balı, seksiyon balı |
|
|