Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bayindirmevki
Sayın Lilium,
Kendinden öncesi ve sonrası ile yazının bütünlüğü içinde anlam kazanan bir cümleyi alıp başka anlamlara çekmeniz gereksiz. Ne yanlış yazdım ne de eksik. Organik tarım doğaya ve insana saygı temelinde yapılır lezzet onun yan sonucu. Bunu esasmış gibi görmek isterseniz lezzetsiz bir organik ürün ile karşılaştığınız da olayı temelden yanlış mı bulacaksınız? Kaldı ki Meyvelitepe lezzeti oluşturanın çeşit olduğunu belirtiyor.
Saygılar.
|
Sayın bayindirmevki, Yazmış olduğunuz mesajın tamamı yukarıda var zaten, mesajınızdan bir bölüm alıp başka anlamlara çekmek gibi niyetim olamaz, bu gibi şeylere en çok ben kızarım. Art niyetli başka anlamlara çekenler hiç yazmasın zaten bizleride uğraştırmasınlar.
Tüm çeşitlerin lezzetini bir arada konuşacaksak bir yere varamayız, tabii ki her çeşidin kendine as bir lezzet farklılığı vardır, bazı kişilerin dışında bunu kimse inkar edemez.
Burda konuşulan zehirsiz zirai gübresiz doğal ürün yetiştirmek.
Şimdi erhangi bir çeşidi ele alalım, aynı çeşidi iki farlı şekilde yetiştirelim, birini fenni zirai gübresinle yetiştirelim, diğerini doğal hayvan gübresi ile
Evet doğal gübre ile yetişen ürünün daha lezzetli olacağını ben iddia ediyorum.
Tatsız bir organik ürünle karşılamazsınız, karşılaşıyorsanız o bir organik ürün değildir, organik diye kandırılmışsınız.