View Single Post
Eski 17-04-2010, 00:24   #106
habibe
Ağaç Dostu

habibe's Avatar

Giriş Tarihi: 01-02-2007
Oluşum etüd aşamasında olsa da, az çok bir profil oluştu gibi.
Bazı ayrıntıları tahmin etsek de, yine üzerine basılarak yazılması, elle tutulur olması hoşuma gidiyor.
Tüketen olarak, hepimiz gibi ben de en lezzetlisi ve en doğalını istiyorum. Eğer ödün vereceksek bu zehir değil, lezzet olacaktır.
Örneğin, doğal yetişmiş pembe domatesin lezzetini kim inkar edebilir.
-Dediğiniz gibi, lezzet her damakta farklı beğeni bulsada.. Kokusu yeter

Bu konularda "biliyorum" diyecek kadar bilgili değilim. Önce tüketiciyim. Amatör olarak da üretici. Bildiğini bildiğim insanlardan ya da internetten yararlanarak 12 senedir bahçemde bir şeyler yetiştirip ailemle tüketiyoruz.

Bu yazı başladığından beri konuyu ilgiyle takip ediyorum. Gerçekleşeceğine de büyük inancım var.
Aklı başında, işinin ehli- bilgili arkadaşlarımızın sayısı hiç de az değil ve bu beni çok mutlu ediyor.

Millet olarak kim ne yaptı hadi biz de yapalımcıyızdır Bu huyumuzu bildiğimden diğer toprak sahiplerine örnek teşkil edeceğimizi biliyorum.

Şartlar oluştukca, daha doğrusu durum netleşince ben de nerede durduğumu görebileceğim.

Gönül ister ki bu oluşumun içinde olabileyim. Fakat bu kadar basit değil. Kendimi şu an yeterli bulmuyorum. Yinede yapabileceğim bir şey olduğuna inanırsam ve elimden gelecek bir şey olursa kimbilir..

Umarım benim bölgemde de katılımcı sayısı çok olur. Yoksa postayla sebze meyve almak bana göre değil.

habibe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön