![]() |
|
![]() |
#10 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
S.Sarp99, Sözünü ettiğiniz "gıcık hedef kitle" bizim gibilerin değil, marketlerin hedef kitlesidir. Bu sebeple "iyi tarım"ı icat ettiler zaten. Reklamlar, CRM'ler bunun için. Bunun için call-center'ler var. Bunun için kredi kartlarına taksitler yapıyorlar, bonuslar, parapuanlar veriyorlar. Peki biz kimiz? Yazmışsınız ya, kilosu 3 liraya almak yerine kendisi 30 liraya üretir diye. İşte tam olarak budur. Biz 3 liraya almak yerine 30 liraya kendimiz üretiyoruz. Onun için de ne CRM, ne hedef veya değil herhangi bir kitle, ne reklam, ne belge, ne danışman umurumuzda değil. Biz paylaşırsak 30 liraya ürettiğimiz ürünü paylaşacağız. Her durumda zarar ettiğimiz için de sözünü ettiğiniz market kaygularımız yok. Peki niye yapıyoruz? Tek kârımız, kendimiz, çoluk çocuğumuz da, gönlümüz rahat bundan besleniyoruz. Bir de, toprağı koklayıp avuçlamanın,bir tohum ekip çimlenmesini, büyümesini, meyve vermesini görmenin hazzı diyelim. Mesele bundan ibaret. Süt konusuna gelince, moleküllerine ayrılıp tekrar toparlanmış, artık süt olmaktan çoktan çıkmış bir şeyi olabildiğince içmemeye çalışıyorum. İneği görüyorum, ne yediğini biliyorum, 50'mi geçtim. Ölürsem süt'den dolayı olamama ihtimali büyük ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
baltaç, doğal çiçek balı, karakovan balı, meis balı, seksiyon balı |
|
|