agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-02-2008, 00:58   #1
Ağaç Dostu
 
zenfree's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 5,657
Galeri: 341
Afiyet olsun. Çok güzel görünüyor.

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-02-2008, 10:32   #2
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 08-06-2006
Şehir: Melbourne Australia
Mesajlar: 4,550
Galeri: 232
Guzel bir tatli oldugu her halinden belli. Kokusu buralara kadar geliyor

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2009, 11:33   #3
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 14-07-2007
Şehir: ist
Mesajlar: 452
Hellim ağız sütü ile mi yapılıyor? Eğer öyle ise bir daha elimi sürmem. Yazık ya o minicik danacıklara.

kaju Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2009, 12:08   #4
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 08-06-2006
Şehir: Melbourne Australia
Mesajlar: 4,550
Galeri: 232
Nevsune, kirmizi et Kibrista her zaman pahali olmustur, sanirim o yuzden sebzelerle et arasinda bir denge saglanmistir. Ete gore cok daha ucuz olan sebze yemekleri her evde etten fazla tuketiliyordu.

Kuru fasulye, kuru bogrulce, kuru bakla,mercimek, pirinc, bulgur ve patetes de her evin demirbaslarindandir.

Kaju, hellim agiz sutunden yapilmiyor. Keci, koyun veya inek sutunden yapiliyor.

Yalniz bir borek var ki agizdan yapiliyor "agiz boregi" ama icin rahat olarak bulursan, ondan da yiyebilirsin. Cunku, hayvandan sagilan agizin hepsi sagilmiyor yavrularin icecegi birakiliyor

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025