agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni166Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-07-2008, 07:00   #11
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Biraz farklı bir tarif, ne zamandır yapmamıştım, bu sayfayla hatırladım:

Bir miktar pirinç yumuşayıncaya kadar haşlanır.

Kabaklar minik küpler halinde doğranır, soğan, tuzla beraber az yağda biraz pişirilir.
İçine,zeytin yağı, peynir, dereotu, kırmızı pul biber, nane ve diğer yakıştıracağınız baharatlar atılır.

Tüm malzeeme karıştırılarak fırın tepsisine konur, kabakların iyice piştiğine emin olununca çıkarılır.


Pirinç miktarını, isteğinize göre ayarlayabilirsiniz. Ben az koymayı tercih ediyorum ama kabak sevmeyen çocuklar için biraz arttırılabilir.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025