agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-08-2009, 01:59   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Acarextt03 Mesajı Göster
Egelileri kınıyorum.. Hiç paylaşımcı değilsiniz..
Hemen annemi arayıp nasıl yapıldığını anlatayım da biraz rahatlasın...
Neyse artık bundan sonra öğreneceğiz..
Önemli not;

Sade(ce) börülceleri pişirdikten sonra soğuması için suyunda bekletmeyin yoksa kararırlar.

Bir de deniz börülcesiyle, tarla börülcesini karıştırmayın.

Bir tv. kanalında, Bodrum'da yemek yarışmasında karışmıştı.

Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025