27-06-2012, 13:38
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-09-2006
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi didegazell
cok tesekkur ederım.ben bu topragı yenı aldım netten zor bela buldum.ama orkıdenın bana geldıgınde ıcındekı topraktan farklı sankı.onda sungerler ve buyuk kabuklar vardı bunda ıse fazlasıyla lıf var.ıcıme sınmedı ..ayrıca daha bır hafta olmadı ben saksı ve topragı degıstırelı..acaba aldıgım topraktamı kotu dıye dusunuyorum..bıde saksı bulamayınca saklama kabını kndım deldım ona dıktım ..ama bunları yapmadan oncede sorun baslamıstı zaten ..o yuzdn nerde yanllıs yaptım acaba dıye dusunuyorum cunku gercektn cok ıyı durumdaydı.sureklı cıcek verıodu gelısıodu nolduysa bı anda oldu ..camı acmaga basladım sıcak dıye ondanmı oldu bılmıorum ..danısıcak kımsede yok maaleseff
|
Camı açmanızla alakalı olduğunu sanmıyorum siteden edindiğim bilgilere göre ama çiçekliyken saksı değiştirmeseydiniz keşke  Banada sizin toprak bi tuhaf geldi ama bilemiyorum.Benim eskisiyle yeni aldığım toprak aynıydı.Toprağını değiştirirken köklerindeki çürümeyi farketmediniz mi? Ya ben de yanlış yönlendirmek istemiyorum ama sanırım çıkarıp köklerini dezenfekte edilmiş bir maket bıçağı ile kesip temizleyip tarçınlayıp yeni bir toprağa dikmenlisiniz.Saklama kabının da sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
|
|
|