Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fesleğen
Camı açmanızla alakalı olduğunu sanmıyorum siteden edindiğim bilgilere göre ama çiçekliyken saksı değiştirmeseydiniz keşke  Banada sizin toprak bi tuhaf geldi ama bilemiyorum.Benim eskisiyle yeni aldığım toprak aynıydı.Toprağını değiştirirken köklerindeki çürümeyi farketmediniz mi? Ya ben de yanlış yönlendirmek istemiyorum ama sanırım çıkarıp köklerini dezenfekte edilmiş bir maket bıçağı ile kesip temizleyip tarçınlayıp yeni bir toprağa dikmenlisiniz.Saklama kabının da sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
|
cıceklerı zaten solmaya baslamıstı ..bn yapraklar falan sararmaya baslayınca degıstırısem ıyı olur dedım.cok bılıomus gıbı

) bn o topraktakı ırı parcaları falan secsem lıflerden arındırıp ole kullansam daha ıyı olur demı.cok tuhaf bıde kuru suluorum ıkı dakka sora gene kupkuru oluo ustu altı ıslak bakıorum ..koklerın curudugunu farketmedım aksam formdakı sorunları okuyunca anladım bıraz daha.aldım kucagıma cıcekcı cıcekcı gezdım valla ama maaleseff ...bu arada zoelden msj attım sıze topragın markasını bı bakarmısınz..