agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-01-2013, 13:09   #1
Ağaç Dostu
 
ayhat's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-11-2007
Şehir: SAKARYA
Mesajlar: 1,033
elimde 2 gün önce mayaladım açtım dolaba koydum ertesi gün geldim dolaptan çıkartıp tekrar sıcak suya oturttum dün bütün gün dolaptaydı yine deneyeyim mi? Rezil etmeden becerebilseydim keşke

Asiye beğendi.
ayhat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-01-2013, 18:44   #2
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ayhat Mesajı Göster
elimde 2 gün önce mayaladım açtım dolaba koydum ertesi gün geldim dolaptan çıkartıp tekrar sıcak suya oturttum dün bütün gün dolaptaydı yine deneyeyim mi? Rezil etmeden becerebilseydim keşke

Yine olmadıysa lor peyniri yapın. Ben ilk zamanlar çok kereler lor peyniri yapmak zorunda kalıyordum Mayalama sıcaklığını düşürünce hiç problem yaşamadım, önceleri süt gereğinden fazla sıcak olduğu için mayalanmıyormuş.

ayhat beğendi.
Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025