agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni29Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-01-2017, 07:21   #11
Ağaç Dostu
 
aydemiraydın's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-02-2015
Şehir: BURSA
Mesajlar: 1,294
yabancı kaynaklarda kapağı geğirecek kadar serbest bırakın diyor ve çok doğru. zaten 5 gün sonra taşma bitiyor. sirke,kıvas ve turşu yapımında damacana veya kavanozları leğenin içine koyun. taşma olsada sıkıntı olmaz.

fruit kıvas ta çok harika maden suyu tadında limon katarak tüketebilirsiniz.

bu işlemleri her yaptığınızda daha da pratikleşiyorsunuz ve yeni araç gereçler edinip kolay çözümü buluyorsunuz.

benim evde odanın biri fermentasyon odası. kimseninde şikayeti yok.

aydemiraydın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025