agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni22Beğeniler
  • 1 Gönderen yarenimex
  • 1 Gönderen Tenar11
  • 1 Gönderen nariçi
  • 1 Gönderen üzüm
  • 2 Gönderen üzüm
  • 1 Gönderen yarenimex
  • 3 Gönderen hatayuk
  • 1 Gönderen ismail seyrek
  • 2 Gönderen ismail seyrek
  • 3 Gönderen mrduran
  • 3 Gönderen gultar
  • 1 Gönderen mrduran
  • 2 Gönderen nevsune

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-05-2010, 23:05   #13
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 26-03-2010
Şehir: londra
Mesajlar: 14
Arkadaslar sarimsak hakkinda dogru bildigim ve kendim denedigim bir yolu sizlerle paylasmak istedim. Sarimsaklari tarlanizdan toplarken saplarini kesmeyin, sarimsaklari 4 er 5 er bas seklinde saplarini orgu orer gibi orun. Daha sonra bir mangalda komurunuzu yakin ve koz haline getirin, bu olusan kozlerin uzerine sarimsaklarinizi orgulerinden tutarak kozlerin uzerinde hafif bir sekilde kozleyin... Burdaki espiri sudur. sarimsaklarin sacaklarini kozde yakilirsa sarimsaklar yesermiyor ve ici gecmiyor uzun bir zaman dayaniyor... Ingliz ve fransizlar sarimsaklarini boyle sakliyorlar, bu yontemi bende yapiyorum.

mrduran, hepgül ve aloe beğendi.
hatayuk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:08.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025