![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Buzdolabı haricinde saklananların içinde "limon tuzu" yani sitrik asit/E330 olabilir. Gerçek ekşi kara dut şurubu buzdolabında saklanıyor. Ekşi kara duttan yapılan enzimin de muhteşem olacağını düşünüyorum özellikle gerçek balla hazırlanırsa... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-09-2011
Şehir: istanbul
Mesajlar: 2
|
pekmez yapılırken kullanılan tepsiler sadece pekmez yaparken kullanılır. Daha önce kullandığınız kabların içinde pekmez günlendirirseniz ekşime ihtimali var. Bizim köyümüzde pekmez yapılırken içine şeker konmaz. Topra dta konmaz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|