View Single Post
Eski 24-09-2012, 14:21   #73
sakdag
Ağaç Dostu
 
sakdag's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-09-2011
Şehir: Balıkesir - Edirne
Mesajlar: 3,227
Durultulmuş ve durultulmamış üzüm suyu arasındaki fark.
Name:  DSC07435.jpg
Views: 8654
Size:  50.8 KB


Bu işlemlere sabah 7'de başladık, 11'e kadar sıkma ve durultma işleri sürdü. Akşam 8'e kadar da kaynatma işlemleri sürdü. Çok odun yandı çok... Ve sonuç pekmezlerimiz hazır... Ateşten indirmeye yakın ateş hızlandırılarak kocaman kepçelerle savrularak pişiriliyor.
Name:  DSC07444.jpg
Views: 11832
Size:  59.6 KB


Köpüğü sarardı mı olmuş demektir. O kadar üzüm suyundan bunun gibi yarım üç kazan kaldı geriye.
Name:  DSC07441.jpg
Views: 8788
Size:  65.5 KB

sakdag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön