agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Çiftlik Hayvanları > Kanatlılar
(https)

Beğeni Düzeni2337Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-11-2012, 18:10   #1
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 10-11-2012
bay tömürcek paylaşımın ( resimler ) için teşekkürler.Bende 2 gündür senin göstermiş olduğun sandıklardan 3 -4 adet bi kaç yerden rica ettim ve aldım.Şimdilik bunlarla kümesime ilaveler yapayım.İlerleyen zamanlarda yetmeme durumu olursa kafamda değişik düşünceler var.

Saygılarımla

RAULGONZ7 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-11-2012, 18:13   #2
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi RAULGONZ7 Mesajı Göster
bay tömürcek paylaşımın ( resimler ) için teşekkürler.Bende 2 gündür senin göstermiş olduğun sandıklardan 3 -4 adet bi kaç yerden rica ettim ve aldım.Şimdilik bunlarla kümesime ilaveler yapayım.İlerleyen zamanlarda yetmeme durumu olursa kafamda değişik düşünceler var.

Saygılarımla
Ne demek önemli değil faydam olduysa ne mutlu Sayfamda tekerleğin içinde yatan kurkuk var o da bi fikir verir sana bak ordan diğer tavuklarımın resimleri de var yeni gelenlerin

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-11-2012, 00:43   #3
Ağaçsever

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster
Ne demek önemli değil faydam olduysa ne mutlu Sayfamda tekerleğin içinde yatan kurkuk var o da bi fikir verir sana bak ordan diğer tavuklarımın resimleri de var yeni gelenlerin
bay tömürcek tavuklarını gördüm.Maşallah hepsi çok sağlıklı ve bakımlılar.Allah acılarını göstermesin diyeyim.Benim kümesimdede aynı şekilde 5 adet lastik var.Gurk yatıracağım zaman da lastiklerin içine kendileri yer beğenerek yatıyolar.Bu senede istediğim seviyede civciv büyüttüm.Civcivlerim büyüdüğü için yakın bi tarihte yumurtaya başlayacaklar.Onun için follukları çoğaltmak istemiştim.Ve sizlerdende fikirler alarak kafamda bişeyler şimdilik tasarlanmış durumda.Bu arada gurk yatan tavuğun çok cins bi hayvan maşallahı var.Yavrularınada çok iyi bakacaktır eminim.Sana bi önerim olacak.Atak-s tavuklar var.Bunlardan mutlaka beslemeni şiddetle tavsiye ederim.Çok yumurtacı ve bi o kadarda gurk için yatkınlar.Civcivden alıp bakman daha verimli kılacaktır.

Saygılarımla.

Eski 18-11-2012, 00:46   #4
Ağaçsever

Name:  DSCI0252.jpg
Views: 1402
Size:  61.8 KB

Name:  DSCI0253.jpg
Views: 1389
Size:  56.4 KB

Name:  DSCI0254.jpg
Views: 1367
Size:  52.0 KB

Name:  DSCI0255.jpg
Views: 1418
Size:  57.3 KB

Name:  DSCI0256.jpg
Views: 1353
Size:  48.0 KB

bunlarda kümesimin en değerlibireylerinden.

Eski 18-11-2012, 00:51   #5
Ağaçsever

Name:  DSCI0276.jpg
Views: 1552
Size:  44.3 KB

Name:  DSCI0277.jpg
Views: 1450
Size:  54.0 KB

Name:  DSCI0278.jpg
Views: 1389
Size:  55.6 KB

Name:  DSCI0280.jpg
Views: 1398
Size:  46.1 KB

Name:  DSCI0281.jpg
Views: 6631
Size:  51.4 KB

bay tömürcek son fotoğraftaki sana bahsetmiş olduğum Atak-s tavuklardan

Eski 18-11-2012, 10:34   #6
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi RAULGONZ7 Mesajı Göster
bay tömürcek tavuklarını gördüm.Maşallah hepsi çok sağlıklı ve bakımlılar.Allah acılarını göstermesin diyeyim.Benim kümesimdede aynı şekilde 5 adet lastik var.Gurk yatıracağım zaman da lastiklerin içine kendileri yer beğenerek yatıyolar.Bu senede istediğim seviyede civciv büyüttüm.Civcivlerim büyüdüğü için yakın bi tarihte yumurtaya başlayacaklar.Onun için follukları çoğaltmak istemiştim.Ve sizlerdende fikirler alarak kafamda bişeyler şimdilik tasarlanmış durumda.Bu arada gurk yatan tavuğun çok cins bi hayvan maşallahı var.Yavrularınada çok iyi bakacaktır eminim.Sana bi önerim olacak.Atak-s tavuklar var.Bunlardan mutlaka beslemeni şiddetle tavsiye ederim.Çok yumurtacı ve bi o kadarda gurk için yatkınlar.Civcivden alıp bakman daha verimli kılacaktır.

Saygılarımla.
Çok teşekkür ederim raulgon beğenmene sevindim 5 adet tekerlek çok ya 5-6 tavuğa bi folluk yeter zaten biri kalkıyo yumurtadan öteki oturuyo sana tavsiyem dışarı kuruluk gibi yerlere de folluklar koyman öle yerlere bayılıyolar benim her saçak altında asılı bi sepetim folluğum bişeyim var illaki Tavuğum da cins tavuk değil raulgon bildiğimiz köy tavuğu ama maşallah yumurtaları çok güzel topluyo altına bide acayip ısırıyo yavruya iyi bakar o kedi köpek sokmaz yanına Atak-s tavuk burda bulabileceğimi sanmıyorumama hintlerde çok kurkluyo onlardan edinirim hem yavruyada çok güzel bakıyolar Senin tavukları da çok beğendim bu arada maşallah hele siyah horoz çok gösterişli Allah nazarlardan saklasın

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025