View Single Post
Eski 18-11-2012, 10:34   #2205
bay tömürcek
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi RAULGONZ7 Mesajı Göster
bay tömürcek tavuklarını gördüm.Maşallah hepsi çok sağlıklı ve bakımlılar.Allah acılarını göstermesin diyeyim.Benim kümesimdede aynı şekilde 5 adet lastik var.Gurk yatıracağım zaman da lastiklerin içine kendileri yer beğenerek yatıyolar.Bu senede istediğim seviyede civciv büyüttüm.Civcivlerim büyüdüğü için yakın bi tarihte yumurtaya başlayacaklar.Onun için follukları çoğaltmak istemiştim.Ve sizlerdende fikirler alarak kafamda bişeyler şimdilik tasarlanmış durumda.Bu arada gurk yatan tavuğun çok cins bi hayvan maşallahı var.Yavrularınada çok iyi bakacaktır eminim.Sana bi önerim olacak.Atak-s tavuklar var.Bunlardan mutlaka beslemeni şiddetle tavsiye ederim.Çok yumurtacı ve bi o kadarda gurk için yatkınlar.Civcivden alıp bakman daha verimli kılacaktır.

Saygılarımla.
Çok teşekkür ederim raulgon beğenmene sevindim 5 adet tekerlek çok ya 5-6 tavuğa bi folluk yeter zaten biri kalkıyo yumurtadan öteki oturuyo sana tavsiyem dışarı kuruluk gibi yerlere de folluklar koyman öle yerlere bayılıyolar benim her saçak altında asılı bi sepetim folluğum bişeyim var illaki Tavuğum da cins tavuk değil raulgon bildiğimiz köy tavuğu ama maşallah yumurtaları çok güzel topluyo altına bide acayip ısırıyo yavruya iyi bakar o kedi köpek sokmaz yanına Atak-s tavuk burda bulabileceğimi sanmıyorumama hintlerde çok kurkluyo onlardan edinirim hem yavruyada çok güzel bakıyolar Senin tavukları da çok beğendim bu arada maşallah hele siyah horoz çok gösterişli Allah nazarlardan saklasın

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön