agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 13-03-2013, 15:45   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 13-03-2013
Şehir: zonguldak
Mesajlar: 1
Konuyla yeni ilgilenmeye başladım. Aklıma takılan bir soru var. Kefir mayasının ölmemesi için metalle hiçbir şekilde temas ettirilmemeli olduğu söylenmişti ya; peki cam kavanozun kapağı da metal kavanozun içinde buzdolabında bekletilmesi gerektiğinden söz ediliyor. Bunun olumsuz bir etkisi olur mu onun için de plastik bir kap mı tercih etmek gerekiyor? şimdiden teşekkür ederim

tLykckr Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:48.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025