Merhaba arkadaşlar,
Ev ortamında 5 senedir kefir mayalamakta ve ailecek severek içmekteyiz.Bu zaman zarfında okuduklarım ve deneyimlerim ile hijyen bir şekilde mayalamakta ve sorun yaşamamaktayım.
Çoğaldıkça dağıtarak çevremde de bu güzel içeceğin faydalarından kişilerin faydalanmasını sağladım.
Merakım ve bu güzel sitemizin bilgileri ile bir çok konuda denemelerim oldu, nadir bulunan Çarkıfelek bitkisi yetiştirmesi, kudret narı yetiştirdim, bukaşi (EM aktif ile )yaptım ve kullanmaktayım böyle bir forum sitemizin olması bizim için büyük şans.
Elimde bir miktar (3-5 kişilik) kefir mayası bulunmakta bunu cüzi bir ücret karşılığı yapmak isteyen arkadaşlara gönderebilirim, gönderilecek miktar 1 litre süte yetecek miktar olup piyasada satılanların 4 katıdır.Ayrıca meraklı olan veya dikmek veya kullanmak isteyen arkadaşlara çarkıfelek çiçeği tohumu veya kudret narı tohumu veya bukaşi gübresi sıvı (em ile aktifleştirilmiş ) hediye olarak göndereceğim,amacım kazanç elde etmek değil maksat paylaşım olsun isteyen arkadaşlar özelimden bana ulaşabilirler..