agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni16Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-12-2009, 07:11   #11
Ağaç Dostu
 
limon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6,265
Galeri: 637
Benim bu denemem de başarılı olmadı maalesef. Şerbet ölçüsü kesinlikle bire bir olmamalı şekeri daha az olmalı diye düşünüyorum. Çünkü bire bir şekerli suyu uzun süre kaynatamıyorsunuz, kısa sürede karamelize oluyor.

Yaşar Bey, püf noktası için çok teşekkür ederim. Şerbetin ölçüsü konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu sefer aldığım kestaneler sizin bahsettiğiniz gibi dış kabuğu ince türdü, soyma işlemi çok kolay oldu fakat bire bir şerbet ölçüsü olmadı. Bugün yine az miktarda kestaneyle deneyeceğim, tülbentle de bağlayacağım ama şekerini daha az tutup uzun süre kaynatıp yoğunlaşmasını bekleyeceğim.

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025